Numerologija

DAN ROĐENJA ODREĐUJE SUDBINU: Pronađite svoj broj i otkrijte šta je o njemu zapisao čuveni Đordano Bruno!

Čuveni italijanski matematičar, astronom i astrolog dao je preciznu analizu svakog dana u mesecu, a evo šta vaš može da vam kaže o vama samima.

27.11.2022 08:58

DAN ROĐENJA ODREĐUJE SUDBINU: Pronađite svoj broj i otkrijte šta je o njemu zapisao čuveni Đordano Bruno!
Shutterstock

Čuveni italijanski astronom, ali i astrolog, Đordano Bruno, spaljen je na lomači 1600. godine jer su njegove ideje bile u suprotnosti sa tadašnjim dogmama crkve. Smatra se mučenikom koji je stradao za nauku. Mnogi istraživači i danas smatraju da je zapravo izgubio život jer je bio pod velikim uticajem arapske astrologije koju je usvojio i primenjivao u svojim tumačenjima budućnosti.

Kao jedan od najpoznatijih matematičara 15. veka Bruno je dao preciznu analizu karaktera i ličnosti čoveka na osnovu dana njegovog rođenja, smatrajući da taj dan određuje sudbinu svakog čoveka.

Srećna republika vam donosi tumačenje Đordana Bruna, pa potražite svoj datum rođenja i proverite koliko je tačno njegovo tumačenje.

Pixabay.com

Prema tumačenju Đordana Bruna sudbina svakog od nas zapisana je u danu rođenja

Tumačenje Đordana Bruna

Tumačenje je veoma jednostavno, samo treba da odaberete dan svog rođenja i pročitate šta vam je predvideo Đordano Bruno.

1.

Vi ste rođeni lider i vođa, imate snažnu volju i uvek idete svojim putem. Teško vas je pridobiti, ali ako vam je neko prirastao za srce spremni ste to i da pokažete. Imate više različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i veoma dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima.

2.

Volite muziku, ples, lepe i prefinjene stvari, imate osećaj za harmoniju, pa je umetnost vaš životni poziv. Skloni ste potcenjivanju svojih mogućnosti, što može biti veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste poprilično skloni.

3.

Rođeni ste kao izuzetno nadarena osoba i imate bujnu maštu, pa možete biti uspešan pisac ili novinar zato što ste veoma precizni i primećujete detalje koji drugima promiču. Za vas su prijatelji najvažnija stvar u životu, pa ste okruženi ljudima koji su u vama prepoznali iskrenog prijatelja na koga mogu računati.

4.

Vi ste čvrsti, nepokolebljivi, a ponekad tvrdoglavi i nepopustljivi. Veliki ste radnik, sistematični, odani, savesni i nikad ne odustajete, pa je za vas svet biznisa mesto gde možete da iskažete sve svoje kvalitete. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, pa zbog toga stičete neprijatelje. Vaša emotivna priroda uvek je pod kontrolom razuma.

5.

Rođeni ste da uživate u svakom trenutku svog života. Za vas nikako nije kancelarija, već je posao koji nudi dosta putovanja i tada ste svoj na svome. Volite publiku i da budete u centru pažnje, pa ste rođeni za zabavljača ili pevača ukoliko imate talenta. Mrzite bilo kakva ograničavanja i sputavanja, pa vaš partner mora stalno da bude na oprezu.

shutterstock.com

Šestice su porodični tipovi, a četvorke avanturisti

6.

Vi ste porodičan tip i potreban vam je partner koji će vam pružiti ljubav, sigurnost i ohrabrenje. Imate divan glas koji, ukoliko ga školujete, može da vas dovede u sam vrh te umetnosti koja zahteva pevanje bez obzira koji je žanr muzike u pitanju.

7.

Po prirodi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Težite perfekciji i tragate za najboljim rešenjima, bez obzira na to koji je problem u pitanju. Za vas važi pravilo da merite ne dva, već tri puta pre nego što nešto presečete. Privlači vas nauka, ali i svet mistike i okultizma, pa je za vas najbolje da pratite sopstvenu intuiciju koja vas neće izneveriti.

8.

Rođeni osmog dana u mesecu praktično mogu da rade šta god požele. Dobro procenjujete situaciju, umete da balansirate, a opet ste osoba od autoriteta. Volite moć, novac i luksuz, a da biste bili uspešni neophodno je da naučite dobru organizaciju kako se ne biste rasplinjavali na sto strana i tako gubili vreme i energiju.

9.

Uticaj broja devet na vaš život mogao bi vam doneti česta putovanja, odnosno zanimanje koje zahteva stalna putovanja i komunikacije. Imate autoritet među saradnicima, velikodušni ste po prirodi ali pazite da zaštitničku energiju ne trošite na pogrešne ljude.

10.

Nezavisnost je vaše drugo ime i naučili ste da sve radite sami bez oslanjanja na druge koji traže pomoć od vas. Bilo koja vrsta individualnog posla je dobro za vas i obavezno razvijajte svoje umetničke talente.

Pixabay.com

Ključna lekcija za rođene 11. dana je da nauče kako da naprave balans u životu

11.

Balans u životu je ključna lekcija koju morate da naučite, da održite ravnotežu čak i kad ste na ivici pucanja. Držanje emocija pod kontrolom je temelj vašeg zdravlja i zadovoljstva. Uprkos vašoj natprosečnoj inteligenciji ponekad se prepustite intuiciji da vas vodi ka neobičnom izrazu vaših prirodnih potencijala.

12.

Vrlo ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Praktični ste, iako imate određene umetničke sklonosti, a vaš urođeni šarm daje vam mogućnosti da dobijete sve što poželite. Nemojte da se obeshrabrite kad naiđete na probleme, već ih posmatrajte kao izazov.

13.

Vredni ste i imate velike ambicije u životu, volite da je sve pod konac pa često organizujete ljude oko sebe, hteli oni to ili ne. Dobro zapažate detalje i pravilno zaključujete. Dobro bi bilo da više iskazujete osećanja i da razvijate hobije koji uključuju rad rukama.

14.

Rođeni četrnaestog dana u mesecu imaju veoma razvijenu logiku, ali i maštu. Stvoreni ste za stvaranje, ali i razaranje, a odluka je u vašim rukama. Privlači vas sve što je novo, originalno, promene i različitosti, izazovi i rizici. Skloni ste preteranom eksperimentiranju, pa je preporučljivo da vežbate strpljenje i uravnoteženost kako biste uspešno upravljali karijerom.

15.

Skloni ste bežanju od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može ugroziti vaše raspoloženje i odnos prema ljudima u vašoj blizini. Privlači vas sve što je dobro i lepo, stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što zapravo i jeste. Bili biste uspešni na polju umetnosti.

Pixabay.com

Spiritualnost i duhovnost je veoma važna osobama rođenim šesnaestog dana u mesecu

16.

Ovo je broj duhovnih vrednosti koji vas više vežu za spiritualne istine, metafiziku i filozofiju nego za opipljive životne činjenice. U suštini ste perfekcionista i veoma ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke standarde koje ste zacrtali. Potreban vam je dom u kom ćete biti voljeni, ali i nezavisni.

17.

Bilo koja vrsta anarhije, poremećaja vrednosti i disharmonije vas izvodi iz takta. Volite red, rad i disciplinu i za vas je idealan posao u oblasti finansija. Vi lično nikad nećete imati finansijskih problema jer uvek mislite unapred pa retko šta može da vas iznenadi.

18.

Vi ste osoba koja se celog života bori sa sopstvenim dilemama. Imate izraženu emocionalnost, privlači vas muzika, a s druge strane, veoma ste kritički nastrojeni i zahtevni, kako prema sebi, tako i prema drugima. Vi ste kao stvoreni za kritičara i pisca, a život će vam biti ispunjen zanimljivim poznanstvima i putovanjima.

19.

Rođeni ste ekstremista i živite na ivici, posebno kad su u pitanju emocije. S druge strane, imate neograničenu maštu i imaginaciju koje koristite za rešavanje problema. Pažljivo birajte životnog saputnika jer vaš dan rođenja može vam doneti mnogo nesporazuma u bračnom životu.

20.

Vi ste osećajna osoba i kao vazduh su vam potrebni iskreni prijatelji, zaštita i udobnost bez kojih ne možete da zamislite život. Pokušajte da emocije stavite u razumne okvire jer preterana emotivnost vam neće doneti ništa dobro. Uspeh žete postići ako budete razvijali sopstvenu individualnost.

21.

Ambijent u kom živite i radite za vas je od izuzetne važnosti - volite harmoniju i sklad boja. Zbog čestih promena raspoloženja potreban vam je partner i prijatelj koji će vas razumeti. Više volite da dobijate nego dajete, što može biti mana jer vas ljudi iz vaše okoline mogu doživeti kao sebičnu osobu.

Foto: Shutterstock

Osobe rođene dvadesetdrugog dana u mesecu su pronicljivi i oštrog uma

22.

Rođeni ovog dana u mesecu su oštrog uma, pronicljivi i čvrsto stoje na zemlji. Veoma ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite pomoći svakome. Ideje koje vas ispunjavaju vaši su glavni vodiči. Za mnoge od vaših ideja treba dosta hrabrosti i kolektivne svesti, a upravo su to prepreke koje vas sputavaju.

23.

Vi ste nezavisni, ponosni i odgovorni. Znate tačno i precizno da dijagnostikujete bolest, pa ste rođeni za lekara. Najbolje se slažete s pripadnicima suprotnog pola i sa starijim osobama koje cenite. Vešti ste u izlaganju argumenata, što pospešuje odlučnost u poslovanju.

24.

Obdareni ste zapanjujućom energijom i spremni ste preuzeti odgovornost u svemu, posebno u porodici. Mana vam je što vas energija i odgovornost mogu navesti na uverenje da jedino vi znate šta je dobro. Možda biste bili najuspešniji na polju medicine i obrazovanja.

25.

Intuitivna ste i talentovana osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svojoj sredini. Uspeh hrani vašu taštinu, ali da biste to postigli morate se osloboditi depresije. Potrebno je da osetite atmosferu malog mesta da biste bili srećni i uspešni.

26.

Dom i porodica su vam najvažniji i tu nemate nikakvu dilemu. Veliki ste entuzijasta posebno kad počinjete neki posao, ali on vremenom opada pa mnoge poslove ostavljate nedovršenim. Veoma ste ponosni pa je bolje da ne ulazite u brak pre nego što dobro ne upoznate budućeg partnera jer ne bi mogli da podnesete bilo kakvu vrstu kontrole.

27.

Vaša veza sa nadrealnim i metafizičkim je veoma jaka, a dan na koji ste rođeni vezuje vas za mistiku i filozofiju. Negativna crta vaše ličnosti leži u tome što, kada vam poslovi ne idu od ruke, padate u stanje melanholije. Skloni ste pisanju i umetnosti.

pexels.com

Za rođene dvadesetosmog dana u mesecu je najbolje da imaju sopstveni biznis

28.

Dominanti ste i samostalni, pa bi bilo dobro da imate sopstveni biznis ili da radite u okviru neke ugledne organizacije. Imate dovoljno mašte i upornosti da dovršite svaki započeti posao. Sloboda je veoma važna u vašem životu, ali nije dobro da u tome preterujete. Privlači vas sve što je neobično i nesvakidašnje.

29.

Vama dan rođenja igra veoma važnu ulogu u životu. Može vas dovesti pred publiku jer ste idealista s osobinama velikog vođe. Međutim, često ste skloni promenama raspoloženja i kod vas je sve crno ili belo. Živite na emocionalnoj klackalici, tako da vas nije lako pratiti.

30.

Rođeni ste sanjar i osoba sklona mašti pa su dramaturgija ili književnost pravi izazovi za vas. Nikad se nemojte prisiljavati da radite rutinske i jednolične poslove jer vas to može odvesti u depresiju. Naučite da budete strpljivi i ne trošite energiju na nebitne stvari.

31.

Ljudi rođeni 31. dana u mesecu u prvoj polovini života uglavnom su uporni, tvrdoglavi i neskloni bilo kakvom opredeljenju ili kompromisu. Imate izražen interes za lečenje i lekovito bilje pa se u vama krije želja za isceljenjem i medicinom u čemu biste i bili najbolji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)