Strah od sreće

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SU SEBI NAJVEĆI NEPRIJATELJI: Beže od svoje sreće

Četiri horoskopska znaka se plaše pozitivnih misli i veselja

27.01.2022 09:00

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SU SEBI NAJVEĆI NEPRIJATELJI: Beže od svoje sreće
Pixabay

Neki ljudi žive u stalnom strahu i deluje kao da beže od svoje sreće. Oni stalno brinu i boje se da će nešto krenuti u „krivom smeru“ i da oni nisu dostojni tolike radosti.

Astrolozi kažu da to ima veze sa horoskopskim znakom a četiri znaka se posebno ističu po tim negativnim mislima.

Jarac

Jarac ima veliku potrebu da bude nezavisan i da je sve pod njegovom kontrolom. Kada im sreća pokuca na vrata, njih brine koliko će ta sreća trajati jer oni ne mogu da je kontrolišu. U tim srećnim momentima, oni se posebno osećaju ranjivo i nesigurno. Kao da ne znaju kako da se tada ponašaju i da se prepuste trenucima radosti.

Pixabay

Jarac se boji sreće jer ne zna koliko će ona trajati

 

Ovan

Ovnovi su pod stalnim pritiskom visokih ambicija i standarda zbog čega ne znaju da prihvate sreću i da uživaju u njoj. Oni odmah razmišljaju kako bi mogli nešto da poprave i da postignu još više. Oni čim osvoje neki cilj, ne ostave ni jedan minut za radovanje, već jure ka narednom. Stalno su u potrazi za srećom i ne vide da im je ona tu, pred nosom, i da treba samo da se prepuste uživanju u njoj.

Pixabay

Ovan čim osvoji jedan, juri ka drugom cilju

 

Devica

Device analitična priroda goni da traže dlaku jajetu. Zato se njima često upućuju reči „da u svemu vide neku manu“, što je poprilično tačno. Oni u svakoj sreći vide nešto što joj nedostaje i na neki način se one tim stavom štite od razočarenja i boje se da će ih prevelika sreća previše poneti, a da će prizemljenje biti bolno. Na taj način one sebi uskraćuju uživanje u pravoj sreći.

Pixabay

Škorpije se plaše svega pa i svoje sreće

 

Škorpije

Rođeni u znaku Škorpije su sumnjičavi i plaše se svega, pa i svoje sreće. Boje se da će im drugi zavideti i mrziti ih zbog njihove sreće, boje se da posle velikog radovanja sledi nesreća, boje se da će im neko ugroziti njihovo veselje…I boje se da će se sreća „pokvariti“ ako joj se prepuste i uživaju u njoj. Time sami sebe nesvesno sabotiraju, piše miss7.24sata.hr.

Komentari (0)