Planetarne promene

SUDBINSKI DOGAĐAJI ZA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Promene donosi Mars u Jarcu

Ovo je period kada ćemo morati da se povinujemo određenim pravilima i da štedimo

26.01.2022 09:00

SUDBINSKI DOGAĐAJI ZA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Promene donosi Mars u Jarcu
Pixabay

Mars, planeta borbenosti i akcije, izašla je iz vatrenog Strelca i ušla u odgovornog Jarca gde će se zadržati do 6. marta. Povratak Marsa u Jarca, gde je poslednji put bio 2020. godine, donosi sudbinske događaje.

To znači da će ovaj period biti ključan rad i poštovanje reda i discipline. Pored toga, doći će do izražaja novi princip ponašanja. Kako Jarac ne radi ništa naglo i impulsivno, ljudi sa praktičnim znanjima će pokazati šta znaju.

Taktični Mars će omogućiti da se ostvare dugoročni ciljevi, ali samo onima koji se dovoljno potrude. Ova planeta, pa još u Jarcu, traži određenu organizaciju i odgovornost. Na ceni će biti staloženost, marljivost i dobra strategija, kao i štednja kako bi se ostvarili neki viši ciljevi.

Do 6. marta, Mars u Jarcu će imati važne aspekte sa Venerom, Plutonom i Jupiterom, pa se očekuju sudbinski događaji. Ovaj uticaj će najviše osetiti Jarčevi, Device i Bikovi.

Pixabay

Poslednji put je Mars u Jarcu bio 2020. godine

 

Jarac

Tokom boravka Marsa u njegovom znaku, Jarčevi će svoju nagomilanu energiju iskoristiti kako bi došli do ciljeva koji mogu da mu promene život. Zahvaljujući praktičnim znanjima i iskustvo, uspeće da sprovedu svoje ideje u delo što će dodatno ojačati njihov karakter. Jarčevi će u ovom periodu osetiti i prijateljsku podršku, ali će i shvatiti da mnogo toga od njih samih zavisi.

Devica

Mars Devicama donosi učvršćivanje emotivnih odnosa. Generalno, ovo je veoma povoljan period za sve rođene u ovom znaku od kojih će se neke odlučiti za proširenje porodice. Ovo je odlično vreme da se realizuju već odavno osmišljene ideje.

Bik

Mars u Jarcu, Bikovima donosi ostvarenje želja, usavršavanje i putovanja. Idealno je vreme za one koji studiraju ili za upisivanje nekog kursa.

Zbog Marsa, dobru finansijsku situaciju će imati Ribe, Strelčevi i Vage.

Važni datumi

16. februar – odličan dan za finansije i poslovne pregovore. Parovi koji su započeli vezu u ovom periodu mogu da se odlučne na brak ili zajednički život.

23. februar – aspekat Marsa i Neptuna donosi kreativnost i priliku za ostvarivanjem svoje snova.

1. do 6. marta – aspekat Marsa, Venere i Plutona donosi mukotrpan rad, ali i profit, piše Hayat.

Komentari (0)