Astro neprilike

HOROSKOPSKI ZNACI U NEVOLJI: Ko srlja, a ko vešto izbegava nezgodne situacije

Svako od nas se različito nosi sa problemima, a na to utiče i znak u horoskopu

23.01.2022 09:00

HOROSKOPSKI ZNACI U NEVOLJI: Ko srlja, a ko vešto izbegava nezgodne situacije
Pixabay

Svaki horoskopski znak ima svoj sopstveni način nošenja sa nevoljama. Dok neki zabijaju glavu u pesak, drugi odmah ulaze u klinč.

Astrolozi su tačno odredili kako će se svaki horoskopski znak ponašati u nezgodnim situacijama.

Ovan

Ovan će gledati prvo sebe da izvuče, ne razmišljajući o drugima. S druge strane, pripadnici ovog znaka znaju da srljaju kako bi pokazali koliko su hrabri, pa su skloni i fizičkom napadu. Ako ništa drugo, onda će se bar posvađati. Posle se kaju ali je kasno.

Bik

Rođeni u znaku Bika znaju da namirišu opasnost i uvek imaju rezervno rešenje, ako nešto krene naopako. Gotovo nikada se ne zaleću i znaju da ukoliko nastane neki problem „povuku veze“ i pozovu se na nekoga na položaju.

Blizanci

Blizanci brzo razmišljanju i uvek se izvuku iz svake nezgodne situacije. Intuicija im fantastično radi i uvek imaju rešenje ili nekog prijatelja koji će biti na njihovoj strani i koji će im pomoći.

Rak

Iako možda tako ne deluje, Rak je veoma snalažljiv. Spreman je da se prenemaže i „hvata na sentimentalnost“ dok u glavi traži izlaz iz problematične situacije. Raka nikako ne treba potceniti u nevolji jer je spreman da cinkari i pravi spletke.

Pixabay

Bikovi uvek namirišu opasnost

 

Lav

Lav ne bira sredstva kad upadne u nevolju. On u momentu kada shvati da ima problem, angažuje sve ljude koje poznaje kako bi se što pre izvukao. A kako poznaje mnogo ljudi, nije mu teško da nađe one koji će mu izaći u susret.

Devica

Devica teško upada u nevolje jer o svemu unapred razmišlja i predviđa. Ali kada joj se to desi, njena okolina ne može da shvati pod kakvim pritiskom se nalazi. Iako ne voli da traži pomoć drugih, u nevolji brižljivo lista imenik i sastaje se sa ljudima za koje misli da mogu da joj pomognu. Ako je snađu ljubavni jadi, neće bežati ni od psihologa, ni od astrologa.

Vaga

Vaga se vešto izvlači iz nevolje, okreće telefonske brojeve i poteže svoje brojne poznanike i prijatelje. Iako mirno deluje i protivnika gleda u oči, u glavi grozničavo razmišlja kako da se izvuče. Na rečima je oštra i neprijatna i ne smiruje se dok ne nađe krivca za svoje muke. U tome zna da bude i ratoborna jer kad neće milom, onda će silom.

Pixabay

Rak hvata na "sentimentalnost"

 

Škorpija

Za ovaj horoskopski znak najveće su ljubavne nevolje i iz njih teško izlazi. Svi drugi problemi su za nju rešivi, pa i ne reaguje na prvu loptu. Zapravo, ona malo okleva i bira najlukaviji način da se izvuče. Ne beži ni od angažovanja detektiva, a ako im je potrebna pravna pomoć, onda bira najboljeg advokata.

Strelac

Čim nastane problem, Strelac pokreće svoje veze i vezice kako bi pronašao pravu osobu koja će im pomoći i rešiti novonastalu situaciju.

Pixabay

Jarac se vrlo dobro snalazi sa problemima

 

Jarac

Nema te nevolje iz koje se praktični Jarac neće izvući, jer mu mozak savršeno funkcioniše u kriznim situacijama kad on sam sebi i advokat, i spasilac i savetnik, piše Atma. Ne voli da moli za uslugu, ali oni koji mu pomognu u tom teškom trenutku, nikada neće zaboraviti. Poraz će podneti stoički i  sačekaće pravi momenat da se osveti.

Vodolija

Ovaj horoskopski znak se ne uzbuđuje preterano, ali zapravo intenzivno razmišlja kako da se izvuče. On uglavnom upada u finansijske nevolje. Tada pozajmljuje novac kako bi prebrodio krizu. U ljubavnim vezama, partner koji ga dobro poznaje, nateraće ga da puzi kako bi se izvukao iz haosa koji je napravio.

Ribe

Ribe znaju da reaguju nepredvidljivo, da šire nervozu i depresivno raspoloženje, pa čak i histeriju i paniku. Međutim, bez obzira na te reakcije, Ribe znatno brže nalaze izlaz iz nevolje od drugih znakova. One uvek izazivaju sažaljenje, pa se nađe neka dobra duša koja im pritekne u pomoć. Nekada je to i vrsta taktike, mada znaju da se i pritaje dok opasnost ne prođe.

Komentari (0)