Astrologija

KAKVI SU HOROSKOPSKI ZNACI KADA IM U VEZI ZAŠKRIPI: Ribe su sklone novim avanturama dok se Strelčevi pretvaraju da je sve u redu

Kriza u braku ili vezi nikada nije prijatna stvar. Koliko god da smo trenutno vezani za partnera, kada problemi ulaze na vrata a ljubav izlazi kroz prozor, svako od nas oseća da je izgubio barem deo sebe. Srećna vam predstavlja kako se ponašaju horoskopski znaci kada im je veza pred raskidom.

03.11.2021 10:27

KAKVI SU HOROSKOPSKI ZNACI KADA IM U VEZI ZAŠKRIPI: Ribe su sklone novim avanturama dok se Strelčevi pretvaraju da je sve u redu
Pixabay.com

Ovan

Počinju da vas isključuju iz svog života i da se distanciraju, iako izbegavaju da pričaju o tome sve dok to ne bude neizbežno. Zaljubljeni Ovnovi sa partnerom dele sve sitnice i smešne detalje svog života i žele da znaju sve što vam se dešava. Ovnovi su direktni u saopštavanju svojih namera. Ako sumnjate da se događa nešto loše u vašoj vezi, to se verovatno zaista i dešava.

Bik

Nesrećni Bikovi se svim silama trude da naprave privid srećnog života i veze. Što se više trude da na društvenim mrežama isceniraju fantastičan život ili divan životni prostor, to je znak das u sve nesrećniji. Bikovi su estetičari, vizualni i društveni ljudi, tako da oni često zavise od mišljenja drugih ljudi, toga kako ih spoljašnji svet percipira i da li imaju odobravanje okoline. Što su nezadovoljniji svojim životom ili vezom, to će više nade polagati u mišljenje drugih o sebi.

Pixabay.com

Emotivno razočarani Blizanci će biti sasvim pogubljeni

 

Blizanci

Emotivno razočarani Blizanci će biti sasvim pogubljeni i izmešteni iz svog centra ravnoteže. Trudiće se da sebi skrenu pažnu sa veze koja je izvor njihovog nezadovoljstva. Na poslu će im stvari teško ići, biće razdražljivi i plačljivi, ali suština je da možda nisu dovoljno emocionalno zreli ili spremni da se suoče sa činjenicom da su nesrećni. Blizanci neće kriti svoje stanje, ali će kao po običaju biti jako neodlučni i trudiće se da za to okrive sve drugo osim ljubavi. A to će raditi sve dok ne budu morali da se suoče sa stvarnim stanjem stvari.

Rak

Nesrećni Rakovi postaju sitničavi. Prijateljima će se poveriti i pričati o tome, povremeno su pasivno-agresivni i učiniće sve da se oslobode tih loših osećaja, naravno, sve osim suočavanja sa izvorom svog nezadovoljstva. Rakovi su rođeni ljubavnici, porodično orijentisani i zavisnici od ljubavi i harmonije, ali kada njihova slatka ljubav od suza postane slana, to je siguran znak da je jedan tipičan Rak jako nesrećan.

Lav

Lavovi su isprva agresivni, a kasnije ignorišu sve oko sebe. Nesrećni Lavovi su prilično brutalni, jer njihovo samopouzdanje proizlazi iz njihovog viđenja samih sebe. Kada se nešto u njihovom ljubavnom životu ne poklapa sa njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u konflikte s ljudima oko sebe i na kraju dižu ruke od svega i trude se da krenu dalje.

Pixabay.com

Device se osećaju nesigurno kada njihov ljubavni život nije uravnotežen

 

Devica

Pedantne Device koje vole da sve drže pod kontrolom, osećaju se nesrećno ili nesigurno ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo. U tim trenucima, baviće se svim i svačim samo da odvrate pažnju od onog što ih stvarno tišti. Device su po prirodi strastvene, ali su i paranoične. Pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, ako se mnogo više bave nekim delom svog života nego što je to za njih normalno, budite sigurni da se događa nešto loše.

Vaga

Ako nisu srećne u vezi, Vage počinju da posvećuju svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na umu da su Vage znak ravnoteže pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve uraditi da ga uravnoteže. To će uraditi tako što će dodatne tegove staviti na poslovni aspekt svoje svakodnevice, kako bi skrenuli sebi pažnju sa škripavog ljubavnog života, prenosi portal Dnevna Doza Lepog.

 

 

Škorpija

Škorpije počinju da se nerviraju oko stvari koji uopšte nisu vezane za problem koji ih muči. Ovo je najintenzivniji znak u horoskopu i kad su nesrećni u vezi oni jednostavno nisu sposobni da dugo ignorišu problem ili se pretvaraju da je sve kao obično. Njihovi intenzivni osećaji i nesposobnost da se s njima nose će brzo izaći na videlo - vrlo verovatno u vrtlogu svađe. Škorpije ne vole šarade i vrlo su realne, trud koji bi uložili u postavljanje lažne fasade sreće je njima gubitak vremena pa i raskidu pristupaju kao i skidanju flastera sa kože – hitro i u jednom potezu.

Strelac

Strelčevi u vezi u kojoj su nesrećni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade koji kao da dolaze niotkuda i to na ljude koji nemaju veze s njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo da ćute o stvarima koje ih muče. Stvari koje guraju pod tepih će kad-tad isplivati na površinu a onda će brzo morati da skinu srećnu krinku sa lica i brže-bolje se uhvate u koštac sa svojim problemima.

Jarac

Kad su nesrećni, Jarčevi pokušavaju da kontrolišu sve u svom životu. Razmišljaće o tome šta ih muči i pokušaće da reše problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osete nesrećno, nema nazad - veza se ne može spasiti, samo se odugovlači neizbežno. Jako im smeta kad nemaju jasnu sliku sebe i svoje veze, a kad se osećaju nesigurno i nevoljeno još će se više potruditi da “poprave” ono što ne valja. Međutim, kada shvate da se previše puta polomljena vaza ne može zalepiti i vratiti u pređašnje stanje, ne trude se da prolongiraju status kvo.

 

 

Vodolija

Ulaze u vezu s velikim, grandioznim snovima i ciljevima i stvarno pokušavaju da ih ostvare. Presele su se u druge zemlje, započnu novi posao ili krenu u druge impresivne poduhvate. Vodolije su strašno ambiciozni ljudi, orijentisani na posao, a kad su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su potajno nesrećni je da nemaju vremena za partnera jer se bave svojom karijerom. Megalomani kakvi jesu, trude se da težište svog života prebace sa ljubavi na karijeru i da sebi kupe vreme kako bi se ohladili i kako bi iz veze izašli sa što manje kolateralne štete.

Ribe

Emotivne Ribe žele slobodu, one žele da iskuse sve što im se u životu nudi, a kad su nesrećne u vezi odjednom ih najviše zanimaju avanture u kojima će videti kakav je svet i šta se “stvarno” tamo nudi. Ribe moraju uvek da budu voljene, pa kada osete da im toga u trenutnom odnosu ponestaje, otplivaće u toplija mora tuđeg zagrljaja. U trenutku kad Riba počne više da se bavi svetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu, jer Ribe će usmeriti svoju pažnju na “vrli novi svet” oko sebe kako bi vam suptilno skrenule pažnju da je vaše vreme zajedno isteklo.

Komentari (0)