Horoskop

NAJJAČE KOMBINACIJE ZODIJAKA: Neki se razumeju bez reči, drugi ne mogu da obuzdaju strasti

Poznato je da nam ne odgovara svaki karakter, kao i da postoje osobe sa kojima se savršeno slažemo. Tako je i u ljubavi gde postoje znaci zodijaka koji su idealni ljubavnici, a evo o kojim kombinacijama je reč.

20.01.2022 10:26

NAJJAČE KOMBINACIJE ZODIJAKA: Neki se razumeju bez reči, drugi ne mogu da obuzdaju strasti
pexels.com

Neki od znakova horoskopa prosto ne moraju ni da se trude da bi održali ljubavnu vezu, jer su im karakteri i ličnosti savršen spoj. Srećna Republika otkriva koji su to parovi:

1. Ovan i Vodolija

Njihova veza prepuna je avanture jer oboje vole dinamičan i zanimljiv način života. Oboje imaju izražen avanturistički duh pa njihov odnos može biti vrlo uzbudljiv. Uvek su raspoloženi za akciju i vrlo otvoreni za probanje svega i svačega. Veza ova dva znaka često je jaka. Oni vole i žele da budu zajedno, ali i razumeju kad jedna strana želi da uradi nešto sama - upravo zato ova kombinacija u ljubavi dugo traje.

2. Bik i Rak

U ovoj vezi partneri dobro razumeju jedno drugo. U stanju su da se snažno povežu i telesno i emocionalno i duhovno. Veza Bika i Raka s vremenom postaje sve snažnija.

3. Rak i Ribe

Radi se o dva vodena znaka kojima je kosmička povezanost izraženija nego kod drugih znakova. Oni su u stanju da se snađu  fantastično kao par u svakakvim situacijama. Kroz godine u vezi se jako dobro upoznaju i ponosni su na to. Osim toga, kao par su vrlo zabavni pa mnogi priželjkuju da se nađu u njihovom društvu.

 

 

4. Lav i Strelac

Ovo su dva vrlo strastvena znaka pa je i njihov odnos takav. Oboje vole uživaju u ljubavi i životu punom parom. Međusobno se podupiru i jedno drugom služe kao inspiracija za rast i boljitak. Osom toga, spremni su da odvoje vreme da bi pomogli dragim ljudima.

5. Devica i Bik

Devica i Bik se neverovatno dobro slažu i prilagođavaju jedno drugome. Oboje su zemljani znakovi, pošteni, iskreni i ozbiljni. Vole živeti mirno i ležerno. Kroz godine se jako povežu i razumeju čak i kad niko ništa ne govori.

6. Vaga i Blizanci

Ova dva znaka komuniciraju međusobno na sve moguće načine, ne samo verbalno, a temelj njihove veze leži na jakoj intelektualnoj povezanosti. Osim toga, skloni su duhovnim stvarima što nekad njihovu ljubav odvodi na neku viši nivo. Kao partneri poštuju jedno drugo, uživaju zajedno u skladnom i mirnom životu, a pritom se rado druže s drugim ljudima.

7. Škorpija i Rak

Veza ova dva znaka uglavnom je prožeta snažnim emocijama i strašću. Kad se jednom među njima rasplamsa ljubav, ostaju dugo zajedno, verni su jedno drugome i brižni. Imaju slične moralne vrednosti što je još jedan veliki plus u njihovoj vezi.

 

 

8. Strelac i Ovan

U ovoj se kombinaciji radi o vezi prožetoj intenzivnom strašću, što ih katkad dovodi do osećaja kao da će eksplodirati. Povezuje ih jaka energija iz koje se gradi čvrst odnos. I Ovan i Strelac imaju pomalo divlji karakter i prepuni su entuzijazma, pa ljudi vole da budu u njihovom društvu, a njima to odgovara.

9. Jarac i Bik

Ovi znakovi mogu da se snažno privlačite, poput magneta i komada gvožđa. Astrolozi ovu kombinaciju znaju da nazovu "pravim primerom srodnih duša". Njihova veza je jaka, dugotrajna, prožeta divljenjem i poštovanjem jedno prema drugome. Oboje sanjare o beskrajnoj ljubavi i teže prema tome.

10. Vodolija i Blizanci

Ovde se radi o pripadnicima horoskopa koji su u stanju da se duboko psihološki povežu u ljubavnoj vezi. Oni kao da telepatski komuniciraju jedno s drugim, kao da čitaju misli jedno drugom i znaju šta druga strana treba, želi ili ima nameru da kaže. Njihov odnos drugima može delovati pomalo mistično.

11. Ribe i Škorpija

U ovoj kombinaciji radi se o izuzetno intuitivnom ljubavnom paru snažno povezanom na intelektualnom nivou. Oni žele maksimalno da upoznaju dušu svog partnera. Osim toga, vrlo su romantični, strastveni i jako se međusobno poštuju, prenosi Atma.

 

 

Komentari (0)