MALI ZNACI PAŽNJE

LJUBAV JE POKLON KOJI SE NE PAKUJE: 15 načina da mu pokažete da vam je stalo!

Svi mi imamo neke svoje načine izražavanja ljubavi prema partneru. Dok se neki svaki dan trude da na suptilan način pokažu da im je do voljenog bića stalo, drugi se posebno potrude da izmame osmeh svojoj omiljenoj osobi. Portal Srećna Republika vam predstavlja 15 gestova koji će mu staviti do znanja koliko vam znači.

30.12.2021 14:26

LJUBAV JE POKLON KOJI SE NE PAKUJE: 15 načina da mu pokažete da vam je stalo!
pexels.com

Kada smo istinski zaljubljeni u nekoga, želimo da učinimo sve da se naše voljeno biće oseća posebno. U isto vreme, među nama ima mnogo onih koji nisu tako vešti u ispoljavanju emocija. Ne znaju kako da izraze svoja osećanja voljenoj osobi, a da to izgleda prirodno.

Slatka iznenađenja koja im oni priređuju ugreju njihova srca i žele da i njihova voljena bića iskuse taj osećaj. Istina je da bi ljubav trebalo da bude laka, ali stalni napori oba partnera su neophodni da bi se ona održala u životu i da raste.

Portal Srećna Republika vam donosi 15 stvari koje možete učiniti kako bi vaš dečko shvatio koliko je srećan što vas ima.

IZMASIRAJTE GA

Ko ne voli opuštajuću masažu nakon napornog dana? Radost se umnožava kada je osoba koja vas masira vaša ljubav. Možete upotrebiti i malo toplog afrodizijačkog ulja i nežno izmasirati njegove bolne mišiće. Osim što ublažava umor, učiniće i da se oseća posebno i voljeno.

UDELITE MU KOMPLIMENT

Oni koji kažu da muškarci nemaju osećanja očigledno nemaju pojma šta pričaju. Istina je da muškarci imaju emocije kao i svi. Neizražavanje nije isto što i nepostojanje osećanja. Ako mislite da vaš momak izgleda naročito dobro u crnom, nećete ništa izgubiti ako mu to i kažete. Ili, ako želite da se ugledate na bilo koju od njihovih navika, recite im da obožavate to kod njih.

POSVETITE JEDAN DAN SAMO NJEMU

Jedan ceo dan u mesecu zaista nije mnogo. Morate ostaviti sve svoje druge obaveze po strani i provesti ovaj dan radeći stvari u kojima obostrano uživate. Možete otići na piknik ili se samo opustiti kod kuće jedući grickalice i uživajući u serijama. Dok se borimo da izbalansiramo svoj posao i lični život, važno je da napravimo pauzu i obezbedimo da obe strane imaju jednak prioritet.

SPREMITE MU OMILJENO JELO

Nije važno koliko ste dobri ili loši u kuvanju. Ako hranu kuva neko ko nam je blizak, više uživamo u njoj i daje nam osećaj pripadanja i bliskosti. Iznenadite ga njegovim omiljenim obrokom koji ste vi pripremili i on će vam sigurno biti zahvalan i uzvratiti uslugu.

PRIREDITE MU ŽURKU IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN

Bez obzira na to što starimo, ova ideja nikada ne zastareva. Svi volimo prijatna iznenađenja i kada nam je rođendan, nadamo se da će se neko potruditi da nam ulepša dan. Osim toga, planiranje male zabave nije baš toliki posao. Jednostavno pozovite njegove prijatelje i porodicu nedelju dana unapred i rezervišite dostavu hrane i izdekorišite kuću. Verujte nm, biće srećan što vas ima u svom životu.

IZVEDITE GA NA SASTANAK

To što ste žena ne znači da uvek morate da budete pozvani da izađete. Možete ga izvesti i na večeru. Rezervišite sto u njegovom omiljenom restoranu i uživajte u lepom razgovoru uz ukusan obrok. Ne bi trebalo da dozvolite svom dečku da oseća kao da je on jedini koji se trudi da održi vezu. To zahteva podjednako učešće obe strane.

PRIMETITE GA

Kada se vrati kući sa posla, nemojte se ponašati kao da je to svakodnevna pojava iako jeste. Ustanite da ga pozdravite i pitajte ga kakav mu je bio dan. Ne zahteva previše truda a verujte nam, to je više nego dovoljno. Isto tako, kada idete zajedno na žurku, nemojte se toliko fokusirati na svoje prijatelje da zaboravite sa kim ste tamo otišli, piše portal inspiredot.net

POKLONITE MU NEŠTO LEPO

Ko ne voli da prima poklone? Ne čekajte priliku da iznenadite svog dečka. Ako primetite nešto što bi mu se moglo svideti u prodavnici, kupite mu to bez razmišljanja. Poklon pun pažnje je idealan način da svom partneru stavite do znanja da mislite na njega id a vam znači. Upravo ovi mali radosni trenuci uveliko doprinose održavanju vaše veze čvrstom i stabilnom.

RECITE MU KOLIKO STE SREĆNI PORED NJEGA

Kao i žene, i muškarci žele da čuju pohvale i da budu cenjeni zbog svojih pozitivnih osobina. Pokažite mu svojim postupcima da ste zadovoljni njime i vašom vezom. Uložite trud koji je potreban kako biste osigurali da tako ostane i u godinama koje vam predstoje. Ne bi trebalo nikada da uzimate ono što imate zdravo za gotovo ako ne želite da ga izgubite.

PROŠETAJTE ZAJEDNO

Šetnja u mirnom okruženju, ruku pod ruku, je još jedan način da poboljšate svoju vezu. Koliko god vaš raspored bio pretrpan, on ne može biti važniji od vaše lične sreće i zadovoljstva. Zato odvojite vreme i iskoristite ga da stvorite uspomene koje ćete ceniti ceo život. Neka vam posao i veza budu podjednako važni, ili se čak i potrudite da ljubavnom životu date prednost.

SREDITE SE SAMO ZA NJEGA

Ne može se poreći da muškarci vole da vide svoje žene u njihovom prirodnom izdanju. Međutim, oni takođe žele da vide i upoznaju vaše različite strane. Ako vas vaš muškarac izvodi negde na sastanak, sredite se kako biste ga uverili da je to posebno za vas i potrudite se da to veče učinite nezaboravnim.

RECITE MU “VOLIM TE”

Moć te dve male magične reči nikada ništa ne može zameniti. Kada ih čujemo od nekoga koga obožavamo, to nam odmah podiže raspoloženje. Zato, ugrabite svaku priliku koju imate da svom dečku kažete da ga volite. Bez obzira na to koliko je on nervozan ili uznemiren, ovaj mali trik će ga uveriti da ste uz njega.

ZAGRLITE GA

Nakon što smo potrošili svu energiju sedeći u kancelarijskim stolicama, dug i topao zagrljaj kada stignemo kući je upravo ono što nam treba. To takođe pokazuje vašu brigu za partnera i činjenicu da cenite njihov naporan rad. Isto važi i za situacije kada se zdravstveno ne osećaju baš najbolje ili prolaze kroz težak period. Zagrlite svog dečka i uverite ga da ste uvek tu za njega.

PIŠITE MU SLATKE PORUKICE

Zaista ne zahteva preveliki trud. To može biti nešto jednostavno kao što je „volim te“ ili „ti si najbolji.“ Možete iskoristiti svoju kreativnost da smislite nešto jedinstveno kako biste ga pohvalili ili motivisali. To čak može biti i nešto smešno, blesavo ili prosto podsetnik da nešto kupi u povratku s posla. Ako nekome ostavite porukicu, pokazujete mu da vam je važan i da želite da i on to zna.

NACRTAJTE MU NEŠTO

Ako ste u dodiru sa svojom umetničkom stranom, možete učiniti svog dečka ponosnim na multitalentovanu ženu sa kojom je. Uzmite list papira, olovku i bojice, pa nacrtajte portret posvećen vašem dečku ili vašem zajedničkom životu. Ako pak niste umetnička duša, nacrtajte mu smajlija na istiću za poruke i nalepite ga na sendvič koji ste mu napravili da ponese na posao. To bar svako ume a put do muškog srca vodi preko stomaka ali i preko očiju.

 

Komentari (0)