LJUBAVNA RAZMENA

MAGNET ZA LJUBAV: Kako privući ljubav svog života?

U našem krugu prijatelja ili porodice skoro svakodnevno možemo čuti da neko “traži” dečka ili devojku, ili smo čak i mi sami ti koji smo u “potrazi” za ljubavlju svog života. Postavlja se pitanje kako je moguće privući voljenu osobu u život a portal Srećna Republika će vam dati i odgovor.

22.11.2021 10:57

MAGNET ZA LJUBAV: Kako privući ljubav svog života?
pexels.com

Pojam ljubavi je jako širok i obiman, služi kao inspiracija za život i umetnost od kad su oni i nastali. Čovek u svakodnevnom životu možda i misli kako mu za opstanak na ovom svetu treba mali milion stvari. Međutim, kada se zamislimo nad time šta nas zapravo održava u životu, dolazimo do zaključka da su nam za opstanak potrebni samo voda, vazduh, hrana i ljubav.

Sama ljubav je stara kao i život i velika kao univerzum. Dolazi iz mnogo pravaca i u mnogo oblika, varira u intenzitetu, ali je ona hrana naše duše, dok god smo voljeni mi postojimo. Ipak, da bismo bili voljeni mi moramo i sami voleti.

pexels.com

Da bismo bili voljeni moramo voleti

Isključivo oni koji emituju ljubav mogu da očekuju da će je naći. Te je to i odgovor na pitanje sa početka ovog teksta. Ljubav ćemo privući tako što ćemo je prvo pružiti. Ona je poput nekog neopipljivog bumeranga, koji nam se vraća kada ga prvo mi od sebe lansiramo i damo svetu.

Budući da ljubav mora postojati da bi nam se vratila, trebalo bi prvo promovisati ljubav za koju znamo da možemo da pružimo, a to je ljubav prema sebi. Ko ne voli sebe, neće ga voleti ni drugi. Počnite da volite sebe, prihvatate sebe i cenite sebe svaki dan. Tako će ta klica ljubavi koju ste posejali procvetati i privući druge ljude gladne ljubavi u vaš život.

unsplash.com

Ljubav prema sebi je početna stanica na putu ka ljubavi drugih

Počnite od kućnog ljubimca, suština je da se ljubav umnožava kada se deli. Ako ljubav koju imate pružite biću koje će vas voleti više od sebe, ta ljubav će vam se vratiti. Dok god deponujete svoje zalihe u banku ljubavi, ona će vam se i vratiti sa solidnom kamatom.

I volite na način na koji biste želeli da neko voli vas. Ljudi koje privlačimo su često odraz nas samih, tako da ljubav koju pružate će vam biti uzvraćena na onaj način na koji je vi dajete. A kako biste u sebi održali veru da će ljubav doći i motivisali sebe da ljubav pružate svaki dan, portal Srećna Republika vam donosi afirmacije koje će vam u tome i pomoći.

unsplash.com

Afirmacije pomažu da ojačamo veru da će ljubav doći

Ponavljajte barem dve ili čak i više ovih afirmacija što češće tokom dana u trajanju od barem 6 do 7 meseci, poželjno je pred ogledalom. Naravno, možete osmisliti i sopstvene afirmacije i shvatićete da što ih duže ponavljate, sve više postajete osoba puna ljubavi koja će samim tim i privući više ljubavi u svoj život.

Zašto afirmacije? Zato jer tada šaljemo poruku svom nesvesnom umu i čitavom svemiru. Afirmacijama radije potvrđujemo ono što želimo, a ne ono što ne želimo.Svemir i nesvesni um će onda početi da rade na tome da nam donosu ono za čim težimo, savetuje portal atma.hr. Neka sledeće afirmacije za ljubav budu vaš stalni pratilac: 

Okružen(a) sam ljubavlju i sve je u redu.

Moje srce je uvek otvoreno i ja isijavam ljubav.

Svi moji odnosi su dugotrajni i puni ljubavi.

Sve vidim očima ljubavi i volim sve što vidim.

“Znam da sam osoba koja zaslužuje ljubav i romantiku. Zahvalna/zahvalan sam za ljubav koju primam svaki dan, bez obzira na kakav način mi dolazi. Uvek šaljem ljubav svima koje poznajem, kao i celoj planeti. DANAŠNJI DAN je ispunjen LJUBAVLJU.”

Komentari (0)