Zanimljivosti

PUTOVALA JE SA DEČKOM NA ODMOR AVIONOM I NA KRATKO JE OTIŠLA DO TOALETA: Vrisnula je od zaprepašćenja kad je videla scenu koja ju je dočekala, dok su putnici sve snimali telefonom (VIDEO)

Svi su je čekali pred vratima a onda je ona izašla i zanemela zatekavši scenu za koju nije bila spremna.

03.07.2023 16:00

PUTOVALA JE SA DEČKOM NA ODMOR AVIONOM I NA KRATKO JE OTIŠLA DO TOALETA:  Vrisnula je od zaprepašćenja kad je videla scenu koja ju je dočekala, dok su putnici sve snimali telefonom (VIDEO)
shutterstock.com

Putovanje avionom najbrži je način da se prevezete sa jedne na drugu destinaciju. Leto je vreme kada mnogi parovi na ovaj način putuju na odmor. Putovanje avionom jedan mladić iskoristio je da zaprosi svoju devojku na potpuno nesvakidašnji način.

Svedoci ove ljubavne romanse bili su putnici na tom letu koju su gromkim aplauzom pozdravili potez ovog mladića. 

pexels.com

Oni koji putuju avionom često su svedoci zanimljivih događaja

 

Iznenađenje koje joj je priredio dečko ova devojka će pamtiti ceo život. Ne sluteći šta se priprema ona je otišla u avionski toalet kad je njen momak skočio na noge i zamolio putnike da mu pomognu da je zaprosi.

Dok je ona boravila u toaletu momak je pripremio prosidbu, a pomoć su mu pružile dve putnice. Atmosfera se u avionu zahuktavala dok su se putnici smeškali iščekujući prvu reakciju žene kada izađe. Svi su podigli telefone u vazduh kako bi usnimili scenu.

ne sluteći ništa devojka je izašla iz toaleta i zanemela. Pred njom je bio njen dečko koji je kleknuo, izvadio prsten dok su dve putnice držale transparent sa natpisom: " Da li hoćeš da se udaš za mene?"

Devojka je zaprepašćeno vrisnula kad je shvatila o čemu se radi a potom uz oduševljenje pristala da se uda za njega. Usledio je gromoglasan aplauz i ovacije, a putnici su sve snimili telefonom dok je devojka grlila i ljubila svog budućeg supruga. 

- Ovo je tako romantično. 

- Mislio sam da je ovo drugi tip "ljubav u vazduhu" ali sa srećom.

@mzzgina13

‘Love is literally in the Air ❤️❤️ ♬ original sound - GYNATAE WITH THE TEZZ & TEA

- Sviđa mi se kako su putnici učestvovali u svemu tome.

- On je tako zaljubjen u nju.

- Ona je bukvalno ostala bez reči - komentarisali su korisnici mreže.

Putnici nisu krili oduševljenje što prisustvuju ovoj nesvakidašnjoj prosidbi koja im je ulepšala let. Žene na ovom letu bile su najveća podrška mladiću koji je priznao da je imao tremu pre samog čina prosidbe.

Mnogi tiktokeri su se složili da je iznenađenje momka bilo pravo i da je bio izuzetno inventivan i kreativan. Drugi su rekli da ne bi želeli da se nađu u koži ove devojke koja nije bila svesna šta ju je snašlo.

Bilo je i onih koji su smatrali da prosidba treba da bude lična stvar i nešto što ne treba deliti sa drugima, ali se većina složila da ovaj očigledno vrlo zaljubljen par nema razloga da krije svoju ljubav. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)