Zanimljivosti

ŽELEO JE DA SE PROVOZA NA TOBOGANU, A ONDA JE USRED VOŽNJE NASTALA DRAMA: Ono što je doživeo nije ni u najgorim noćnim morama mogao da sanja! (VIDEO)

Sve je trebalo da bude zabava, a onda ga je uhvatila panika.

04.07.2023 13:01

ŽELEO JE DA SE PROVOZA NA TOBOGANU, A ONDA JE USRED VOŽNJE NASTALA DRAMA: Ono što je doživeo nije ni u najgorim noćnim morama mogao da sanja! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/jamii.talib

Sa dolaskom letnjih vrućina i visokih temperatura, spas mnogi pronalaze na moru i na bazenima, a oni koji u gradu imaju reku i to dobro dođe. U akva parkovima većina nas voli da uživa na toboganima i mnogim interesantnim rekvizitima koji služe u svrhu zabave. Iako su tobogani generalno bezbedni, na one veće idu hrabriji i ne usuđuje se baš svako da se spušta niz njih.

Foto: Shutterstock

Na toboganima često porodice pronalaze zabavu tokom letnjih vrućina

Malezijski Titoker je skoro želeo da se opusti u jednom akva parku, isprobavajući tobogan zatvorenog tipa. Iako je u prvi mah izgledalo da se odlično zabavlja i spušta niz plastični bezopasni tunel, u jednom trenutku se Džami zaglavio jer ga voda dalje nije nosila. Pošto je uspeo da se pokrene i nastavi dalje nakon izvesnog vremena to se opet ponovilo. U viralnom snimku koji je sakupio 1,7 miliona sviđanja i preko 52,9 miliona pregleda vidno uplašeni Tiktoker pokušava da pronađe izlaz pozivajući osoblje u pomoć .

Nakon svega nekoliko sekundi osoblje je reagovalo otvorivši tobogan i izbavivši izbezumljenog Džamija posle čega je on jedva čekao da izađe odatle i da pobegne. 

@jamii.talib 1st dengan last la aku main benda alah ni ! sangkut mad 😂 TRAUMATIZE 😂 #escapepark #outdooractivities #escapeparkpenang #superlooperescapepark ♬ original sound - Jami R one

- Otključan novi strah -

- Ovo izgleda kao da se dešavalo svakodnevno-

- Želim da iskusim ovu vrtsu avanture -

- Klaustofobija -

- Počela bih da plačem - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se složili da je scena bila zastrašujuća i da je potpuno nebitno da li se radi o običnom čoveku ili poznatom Tiktokeru, strah je kod svakoga prisutan. Neki Tiktokeri su komentarisali kako veruju da zbog pretrpljene traume Džami više neće kročiti u tobogan što je on demantovao. Tiktoker je skoro ažurirao svoj profil odnosno u komentarima je objavio snimak kako je opet ušao u isti tobogan i da je ovog puta sve proteklo u najboljem redu.

Malezijskog tiktokera prati 39,8 hiljada ljudi. Na njegovom profilu se može videti da voli adrenain i da je on ljubitelj motora ali i skijanja, što redovno obaveštava svoje pratioce

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)