Zanimljivosti

KOMŠIJE SU PODIGLE OGROMNU OGRADU PORED NJENOG DVORIŠTA: Nisu mogli više da gledaju ono što je svakodnevno radila pred njihovim očima, da li biste vi pristali? (VIDEO)

Nekoliko nedelja pred početak leta sačekalo ju je neprijatno iznenađenje.

02.07.2023 21:01

KOMŠIJE SU PODIGLE OGROMNU OGRADU PORED NJENOG DVORIŠTA: Nisu mogli više da gledaju ono što je svakodnevno radila pred njihovim očima, da li biste vi pristali? (VIDEO)
tiktok/bikininicole

Nikol iz Teksasa već sa prvim danima leta susrela se sa velikim problemima u komšiluku. Kako ova lepotica bujnih grudi navodi, zbog jedne svoje navikle navukla je gnev na vrat. Pre nekoliko nedelja videla je kako su njen komšije postavile dodatnu ogradu između imanja. Isprva joj je bio čudan ovakav njihov potez, međutim, zanimao je razlog ovakve odluke. 

tiktok/bikininicole

Nikol ima problema sa komšijama zbog bikini izdanja

- Kada im je dosadilo da me gledaju oskudno odevenu, podigli su zid - rekla je ona u video postu.

Pomerila je kameru da bi videla nekoliko džinovskih ograda iz susedne bašte, a zatim se nabacila ironično osmeh na lice. Nikol je videla pozitivnu stranu toga, rekavši da to pretvara njen bazen u privatni bazen, dajući joj više privatnosti i slobode.

U drugim video-snimcima ona često pokazuje svoje zavodljivo izdanje u dvodelnim bikinijima.

 

 

- Upravo sam saznala da svako ima golog komšiju, koji im je uvek ispred prozora. A onda sam shvatila da ga nemam. Čekaj malo, ja sam goli komšija - našalila se Nikol.

Muškarci koji su opčinjeni njenim bujnim oblinama poručili su jo da se doseli u njihov komšiluk kao i da njima neće smetati da uživa pokraj bazena u bilo kakvom izdanju.

- Prokletstvo, selim se u komšiluk -

- Tvoje komšije jednostavno ne prepoznaju tvoju čistu lepotu kada je odmah pored!-

- Žena je definitivno uhvatila svog muža na prozoru spavaće sobe kako gleda u tebe-

- Možda sam samo ja, ali ne smatram ženu u bikiniju u bazenu 'oskudno odevenom' -samo su neki od komentara koji su se nizali ispod Nikolinih objava.

Ona je u jednom od odgovora napisala i kako ponekad nosi i znatno manje odeće tokom uživanja u bazenu.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mila

03.07.2023 17:36

Svaka budala ima svoje veselje. I 5 minuta slave.