Zanimljivosti

UŽIVALI SU U PLIVANJU NI NE SLUTIVŠI ŠTA ĆE SE DESITI: Kada su krenuli ka brodu nastala je drama, telefonom je slučajno snimljeno šta je bilo ispod njih na samo JEDAN METAR! (VIDEO)

Grupi mladića je odmor iz snova lako mogao da se pretvori u noćnu moru, a evo i kako.

19.06.2023 16:01

UŽIVALI SU U PLIVANJU NI NE SLUTIVŠI ŠTA ĆE SE DESITI: Kada su krenuli ka brodu nastala je drama, telefonom je slučajno snimljeno šta je bilo ispod njih na samo JEDAN METAR! (VIDEO)
tiktok/ladshub

Samo nekoliko dana deli nas od početka leta i odmora o kom svi maštamo tokom cele godine. Visoke temperature mame na odlazak na kupališta. Bilo da je reč o rekama, morima ili jezerima, svako od nas uživa u tome da se raskladi tokom neke zabave na vodi.

Vožnja brodom tokom letnjih meseci ima posebne čari i daje više mogućnosti za intimu u odnosu na plaže koje popune brojni posetioci do poslednjeg metra. Međutim, da li je plovidba daleko od obale i bezbedna?

Odgovor na to pitanje ima grupa momaka koja se uputila u vožnju okeanom kako bi potražili zanimljivo mesto za istraživanje, plivanje i dobru zabavu. Oni su se vozili brodićem i u jednom trenu su se dvojica izdvojila iz grupe i uskočila u hladnu vodu. Malo su plivali, a zatim odlučili da se vrate na brod. Delovalo je kao da se odlično zabavljaju, međutim, nisu ni slutili u kakvoj su se opasnosti našli.

Na snimku koji je objavljen na TikToku vidi se ta vesela družina i trenutak kada se muškarci penju na brodić. Kako su okrenuli kameru telefona ka vodi, imalo je i šta da se vidi. Na samo metar do njih doplivala je ajkula.

Ovaj snimak postao je viralan na TikToku i prikupio skoro 300.000 lajkova i skoro 3.000 komentara. Dok su neki zaista bili zabrinuti za momke koji su za dlaku izbegli napad ajkule, drugi su smatrali da su je oni uznemirli jer je okean njeno prirodno stanište, a oni su samo gosti.

- Plivati na istom mestu gde pecate je najveća greška -

- Pretrnula bih od straha da vidim ajkulu na metar od sebe -

- Samo se vi šalite sa stanovnicima okeana -

- Ovo je potpuno ludo - samo su neki od brojnih komentara koji su se nizali.

Inače, video-zapis je objavljen uz opis: "Zašto nikad ne treba skakati u vodu pre nego što se dobro osmotri okruženje". 

BONUS VIDEO:

v

Komentari (0)