Kosa

EVO ŠTA SE DESILO SA DEVOJKOM KOJA JE IMALA KOSU 2 METRA: Niko nije ni slutio da bi neko mogao ovako nešto da joj učini (VIDEO)

Ona je postala popularna na internetu zbog dugih vlasi, međutim, desila se radikalna promena koja se mnogima nimalo nije dopala.

15.06.2023 17:01

EVO ŠTA SE DESILO SA DEVOJKOM KOJA JE IMALA KOSU 2 METRA: Niko nije ni slutio da bi neko mogao ovako nešto da joj učini (VIDEO)
tiktok/amisha_katherine

Većina devojčica u detinjstvu voli da pušta kosu kako bi ona bila što duža i da bi od nje mogle da se prave najlepše frizure. Neke od njih taj trend nastavljaju i u kasnijem životnom dobu, te uživaju u bujnim vlasnima i tokom tinejdžerskih godina, a neretko i u starosti.

Foto: Shutterstock

Većina žena pušta kosu i do pozne starosti

Jedna devojka je tako puštala prelepu, talasastu kosu koja je dostigla dužinu od čak dva metra. Delovala je zaista zadovoljno takvim izgledom, a mnogi su joj se i divili. Međutim, u jednom trenutku se ona povukla iz javnosti, pa su svi počeli da se pitaju šta se desilo sa njom. Da li je promenila izgled, kako sada deluje njena kosa, bila su pitanja koja su se sve češće postavljala.  

Ipak, ona je nedavno objavila video na TikToku, koji je sakupio skoro 90.000 pregleda, a malo ko je očekivao da će se usuditi na radikalan potez u promeni izgleda. Naime, na početku snimka se vidi njena raščešljana kosa koja doseže nešto preko dva metra dužine. U sledećem trenutku, na njoj su zakačene šnale, a kosa razdeljena na pramenove. Dok su joj uređivali vlasi, devojka se sve vreme uzbuđeno smeje, očigledno ni ne sluteći šta će se desiti samo nekoliko trenutaka kasnije.

Naime, na objavljenom video-snimku pojavljuje se frizer koji joj prilazi sa makazama i seče kosu maltene do ispod brade. Pletenice padaju na zemlju, a ona šokirano gleda u svoj novi izgled. Ipak, posle nekoliko sekundi, kada se oporavila od dramatične promene, delovala je vidno zadovoljna. 

Međutim, njeno novo izdanje nije se dopalo i Tiktokerima. Ispod video snimka transformacije komentari su se samo nizali, a među njima je dosta onih koji su osuli drvlje i kamenje na frizera koji zadužen za njeno novo izdanje.

- Frizura je baš loše odrađena -

- Zašto si skratila tako divnu kosu? -

- Sada izgleda mnogo nezdravo ovako kratka frizura -

- Potpuno loš oblik, zaista frizer ne zna da radi svoj posao - samo su neki od komentara ispod TikTok snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)