Kosa

NAPRAVITE BUJNE LOKNE ZA MANJE OD 300 DINARA: Potreban vam je samo jedan sastojak iz kuhinje (VIDEO)

Višenamenski proizvod pokazao se kao odličan u stilizovanju kose.

20.05.2023 19:01

NAPRAVITE BUJNE LOKNE ZA MANJE OD 300 DINARA: Potreban vam je samo jedan sastojak iz kuhinje (VIDEO)
Printscreen/TikTok/alionagris

Gotovo da ne postoji dama koja je zadovoljna svojom kosom i da ne želi ono što nema. One čija je kosa ravna potajno žele talasastu ili kovrdžavu, a one sa kovrdžavom suprotno. Da bi postigle ono što žele mnoge od nas odlaze kod frizera i plaćaju takvu uslugu, međutim, činjenica je da su mnoge stvari izvodljive i u kućnoj varijanti.

Kako bi dobile talasastu kosu devojke pribegavaju viklerima, krpicama i ostalim pomagalima ne bi li formirale lokne

pexels.com

Mnoge devojke se zapute kod frizera da bi dbile lokne

Društvenim mrežama kruže snimci i saveti za predivne lokne poput afričkih koje su vema popularne, naročito među mlađim generacijama. Ako želite da menjate svoj izgled bar na jedan dan, a uz to prođete jeftinije, postoji trik koji će vas oduševiti. Sve što vam je potrebno za stilizovanje frizure je folija iz kuhinje.

Opšte je svima poznato da ovaj proizvod u kuhinji rešava mnoge probleme, a sada su dame oduševljene njegovom primenom na polju lepote i nege kose. Jedna Tiktokerka je pokazala kako je uz pomoć nje napravila savršeno oblikovane lokne. Ona je od folije napravila vazdušaste štapiće i na svaki od njih je obmotala po pramenčić kose. Nakon izvesnog vremena devojka je uklonila foliju i dobila savršenu frizuru, kao da je posetila frizera i to za svega, kako je rekla, 3 evra.

-Ko će gledati frizuru pored ovakvih očiju?-

- Izgledaš kao Adriana Lima.-

- Znam za ovo, naša baka je ovako pravila lokne -

- Jednostavno...vau čoveče!- komentarisali su njeni pratioci.

Devojci su se mnogi zahvalili rekavši da je ovo odlična ideja i lako dostupna svim ženama. Aliona, kako se na mreži predstavlja je izuzetno lepa devojka,  zbog kontrasta očiju i kose, kao i celokupnog izgleda podseća na brazilsku manekenku Adrianu Limu, što joj mnogi u komentarima spominju.

Influenserka je poreklom iz Nemačke i rado sa svojim pratiocima deli tutorijale o modi i nezi, a na Tiktok mreži je prati preko 400.000 pratilaca. 

 

 

Aliona daje i savete kako da se devojke našminkaju, a pobornik je prirodnih obrva koje su na njoj izuzetno guste i lepo stilizovane. Ova influenserka je eksperimentisala i sa svetlijom i sa tamnijom bojom kose i obe opcije joj stoje izvrsno, budući da ima simetrično lice i plave oči. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)