Kosa

UŠETALA JE U SALON JER SE 90 GODINA NIJE ŠIŠALA: Kada je frizer video šta ima na glavi usledio je šok, pa suze, šta joj je urađeno zapanjilo je sve redom! (VIDEO)

Vremešna Meri se odlučila za neverovatnu transformaciju za 90. rođendan, ali ono u šta je "pretvorena" nikako se nije dopalo korisnicima TikToka.

11.06.2023 10:03

UŠETALA JE U SALON JER SE 90 GODINA NIJE ŠIŠALA: Kada je frizer video šta ima na glavi usledio je šok, pa suze, šta joj je urađeno zapanjilo je sve redom! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/aa_paapa_1

Duga kosa je "slaba tačka" mnogih dama. One koje je vole potvrdiće kako pažljivo neguju svaki njen centimetar i da je odlazak kod frizera na neki način trauma i izazov. U većini slučajeva dešava se da dame ošišaju više kose nego što su planirale i to na nagovor frizera. Posle toga sledi kajanje.

Ima žena koje godinama puštaju kosu i sve što rade kada je ona u pitanju jeste skraćivanje krajeva ili simbolično šišanje. Tako pojedine pripadnice nežnijeg pola gotovo da ne mogu sebe da zamisle s kratkom kosom jer su godinama negovale dugu. Ipak, to ume da bude i te kako zahtevno i naporno.

Da dugačku kosu voli više od svega i da je ona decenijama njen zaštitni znak pokazala je jedna devedesetogodišnja baka po imenu Meri, koja je ipak odlučila da posle svih tih godina prvi put sedne u frizersku stolicu. Njena ideja bila je da drastično skrati vlasi i potpuno promeni svoj izgled. Do tog trenutka imala je kosu dugu skoro 2 metra i nikada je nije farbala.

Meri nije imala predstavu kako će nova frizura na njoj izgledati, ali se uprkos tome odlučila za transformaciju jer više nije mogla da brine o kosi kao nekada. Bukvalno ju je gazila ili bi se saplitala o nju.

Printscreen/TikTok/aa_paapa_1

Merina kosa je pre šišanja bila dugačka skoro 2 metra

Tako je odlučno, iako sa dozom straha, došla kod frizerke koja se zapanjila kada je videla koliku kosu ima starica. Zato joj je prišla veoma pažljivo i najpre objasnila kako će čitav postupak da izgleda. Ubrzo joj je odsekla ogromne pramenove i ošišala je na duži paž. Ofarbala je novu frizuru u braon, a zatim je diskretno našminkala stariju damu kako bi frizura došla do izražaja. Iza sede starice s dugom kosom krila se prelepa gospođa, koju su jedva prepoznali njeni najbliži. Međutim, starica, iako zadovoljna, bila je vidno potresena onim što je doživela, pa je zabeleženo kako mazi svoje odsečene ogromne pramove kose i lije suze.  

Većina korisnika TikToka, na kom je objavljen snimak transformacije vremešne dame, negodovala je zbog toga što je baka ofarbala svoju prelepu kosu, rekavši da joj je ona ranije bila lepša.

- Ona je bila drugačija od ostalih, a sada su od njen napravili ženu poput svake druge. Zašto?! Različitost je jedinstvena! -

- Zašto? Bila je savršena! -

- Njena kosa pre je bila predivna -

- Iz jedinstvenosti u običnost - 

- Bila je autentičnija sa originalnom bojom kose - komentarisali su razočarani korisnici mreže.

@aa_paapa_1 Replying to @twistedsister13 ♬ Epic Moment - Unay

Većina je bila razočarana novim izgledom starice, složivši se da nije trebalo ništa da radi sem skraćivanja vlasi. Drugi su opet videli u ovome jednu dobru promenu i osveženje.  

Meri se, inače, na transformaciju odlučila za svoj 90. rođendan, a kosu je donirala lokalnom muzeju. U pitanju je najduža seda kosa koju će sada imaju u svojoj kolekciji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)