Kosa

IZA NJE SE VUKLO NEŠTO DOK JE ŠETALA TRŽNIM CENTROM! Zaprepašćeni prolaznici su je posmatrali u čudu, a tek su zanemeli kada su joj pogledali u naručje! (VIDEO)

Jedna žena privukla je ogromnu pažnju svojim neobičnim izgledom, niko nije očekivao da će ugledati tako nešto kada im ona okrene leđa.

22.05.2023 16:05

IZA NJE SE VUKLO NEŠTO DOK JE ŠETALA TRŽNIM CENTROM! Zaprepašćeni prolaznici su je posmatrali u čudu, a tek su zanemeli kada su joj pogledali u naručje! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/monalisa041884

Većina ljudi drži se klasične frizure i izgleda koji neguje s manje ili više pažnje, ne želeći da na bilo koji način odskaču od okoline i budu potencijalni predmet ogovaranja i ismevanja. Međutim, mnogi u tom odskakanju i autentičnosti vide izazov, pa su spremni da odu i do granica bizarnosti. Jedna žena je, moglo bi se reći, upravo takav jedan primer, budući da je krajnje neobičnim izgledom, pa i pomalo bizarnim, uspela da privuče pažnju svih dok je tržnim centrom šetala sa svojom ćerkom.

Na prvi pogled spreda ona nije odavala drugačiji utisak od mnogih drugih žena, međutim, kada se okrenula svi su ostali bez reči. Naime, ta zgodna crnka je noseći usku odeću, koja je ocrtavala njene obline, i cipele s visokim potpeticama, imala toliko dugačku pletenicu na glavi da joj se ona vukla po zemlji 

Mnogi su istakli da je pletenica, po slobodnoj proceni, duga oko 4 metra.

Printscreen/TikTok/monalisa041884

Žena je prošetala tržnim centrom, a mnogi su iskoristili priliku da snime neobičnu frizuru koju je nosila

Osim toga, druga stvar koja je privukla pažnju prolaznika bila je njena ćerka koju je nosila u naručju, a koja je, takođe, imala dugačku pletenicu.

Mnogi su je uporedili s rijaliti zvezdom i modelom, Kajli Džener, i njenom ćerkom Stormi, rekavši da je upravo ta lepotica najverovatnije inspiracija i ovoj ženi.  

- Devojko, šta? -

- Vrlo je uviđavna... Pomaže da pod ostane čist -

- Ovo je nemoguće... da li je ovo realno? - 

- Zamisli da nagaziš na njenu kosu -

- Besplatno čišćenje poda - komentarisali su zaprepašćeni korisnici TikToka.

Mnogi su napomenuli kako očigledno postoji neki problem u društvu čim pojedinci pokušavaju na takav način da skrenu pažnju na sebe, dok su pojedinci bili okupirani reakcijom člana obezbeđenja tržnog centra. Naime, taj muškarac je upao u kadar osobe koja je snimala ženu i bilo je očigledno da ne može da veruje u ono što vidi. 

Bilo je i korisnika koji su se pitali da li je u pitanju prava kosa ili je žena stavila umetke ili nadogradnju. Očekivano je i bilo i onih koji su je osudili zbog načina na koji se ophodi prema detetu i pokušava da od ćerke napravi svoju kopiju.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)