Kosa

MLADIĆ 6 GODINA NIJE OPRAO KOSU, A ONDA SE NJEGOVA DEVOJKA DOHVATILA POSLA! Ono što se dogodilo nije mogao ni da sanja, rezultat je šokantan! (VIDEO)

Mlada žena po imenu Alesa je specijalnim tretmanom uspela da opere dredove svog partnera, što je izazvalo veliko interesovanje na TikToku.

06.06.2023 13:01

MLADIĆ 6 GODINA NIJE OPRAO KOSU, A ONDA SE NJEGOVA DEVOJKA DOHVATILA POSLA! Ono što se dogodilo nije mogao ni da sanja, rezultat je šokantan! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/alessandrasophiaa

Jedna Tiktokerka po imenu Alesa zapanjila je sve na toj društvenoj mreži objavivši video kako pomaže svom momku u pranju kose. Međutim, tu možda ništa ne bi bilo neobično da nisu u pitanju vlasi koje nisu oprane čak punih 6 godina.

Mladić je, naime, sve to vreme nosio dredove, pa je napokon zatražio od devojke da mu pomogne kako bi uspeo da detoksira kožu glave. U te svrhe je ovaj par, pak, primenio jednu veoma zanimljivu metodu.

Printscreen/TikTok/alessandrasophiaa

Devojka je pokazala u videu šta je sve sipala kao detoks tretman za kosu njenog momka

Naime, kako je Alesa u objavi istakla, ona je koristila kombinaciju sode bikarbone, limunovog soka i jabukovog sirćeta. Otkrila je i kako prvi put radi tako nešto, kao i da joj je najveća teškoća činjenica da njen dečko ima izuzetno dugu kosu. Takođe, navela je da je neophodno, kako bi se kosa zaštitila od prljavštine, nagomilane masnoće i toga da se u potpunosti ne ukovrdža, detoks-tretman raditi na svakih šest meseci. 

Ona je partnerove vlasi stavila u posudu sa vodom, a zatim dodala sve navedene sastojke. Oni koji su gledali video bili su svedoci hemijske reakcije usled koje je sve počelo da šišti i menja boju. Voda je tako poprimila tamnobraon nijansu i to sve od nakupljene prljavštine i prašine koju su izvukli soda, limun i sirće. 

U drugim objavama Alesa je ponovila čitav proces stiskajući dredove i ribajući svaki ponaosob. Kada je završila sa prirodnom hemijom i tretmanom, koji je njenom momku bio i više nego neophodan, ona je prešla na šampon i na balzam kako bi završila temeljno pranje. Kada je završila pokazala je rezultat. Mladićevi dredovi bili su zategnutiji, duži i svetliji.

- Vau - bilo je sve što je napisala vidno i sama iznenađena Alesa.

Ona je dodala da je detoksikacija kose invazivnija od običnog pranja kose i da se zbog toga ne radi često. Njeno zanimljivo otkriće privuklo je pažnju ljudi i sakupilo više od 6,8 miliona pregleda i mnoštvo komentara.

- Kosa izgleda punija i duža - 

- Ja koji ne mogu da zaspim noću, a da nisam oprao kosu... - 

- Imam toliko pitanja -

- Ovo je toliko lepo -

- Znači tako se to radi?! - komentarisali su korisnici mreže.

Na kraju je Alesa istakla i da njen dečko u proteklih 6 godina jeste prao kosu na uobičajen način, ali to navodno nije činio dubinski na nalin na koji je ona pokazala. Pojednci su kosu mladića uporedili s firzurom legendarnog Boba Marlija i naglasili kako zaista treba imati hrabrosti nositi tako nešto, ali i veliku odgovornost i strpljenje za održavanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)