Moda

ŠTA OBUĆI ZA SVADBU: U ovim haljinama svaka devojka će izgledati kao milion dolara (VIDEO)

Ako ste ovog leta gost na nekom venčanju, ovo je prilično dobar izbor midela u kojima možete zablistati.

05.06.2023 14:01

ŠTA OBUĆI ZA SVADBU: U ovim haljinama svaka devojka će izgledati kao milion dolara (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thestreetsaremyrunway

Na venčanju je mlada uvek u centru pažnje ali je činjenica da se svaka dama, koja prisustvuje ceremoniji,  trudi da izgleda najbolje što može. Neke od njih satisfakciju pronađu u dobrom izgledu jer na tom događaju često sretnu svog budućeg partnera, neko možda bivšeg, a neke dame se jednostavno srede zbog sebe i ličnog zadovoljstva.

Pošto su iza nas hladni dan,i a sada je sezona svadbi, logično je da će u fokusu biti letnja odeća. Dame imaju na raspolaganju elegantne komade počevši od haljina, suknji, pantalona i kombinezona. Kada je toliki izbor odeće u pitanju, složiće se mnoge, teško je odlučiti šta obući iako bi svaka od nas želela da bude u najelegantijem i najženstvenijem komadu odeće poput haljine jer je izvesno da će u njoj biti sigurno primećena.

Printscreen/TikTok/thestreetsaremyrunway

Dobra haljina za venčanje je najveća briga svake devojke koja je pozvana kao gost

Danas mlade dame imaju na raspolaganju veliki izbor predivnih toaleta od najrazličitijeg materijala i dizajna. Samo je poželjno da ovog leta niste previše jeli i da lagano i bez muke obučete u tu haljinu koju možda mesecima merkate.

Ako ste u potrazi za idealnim modelom, pre nego što posetite neki butik ili nekog krojača da vam je po želji sašije, vredi videti šta to neke dame dele kao zanimljive predloge na društvenim mrežama. Među njima je i influenserka Niki, koja je umesto svih nas odlučila da se pozabavi time i da suzi izbor kako bismo lakše odabrali idealnu haljinu za venčanje .

Prelepa plavuša je prošetala u nekoliko navrata ispred kamere predstavivši nekoliko modela po njenom izboru koji su joj stajali savršeno. Prva haljina je bila u midi veličini bez rukava i od čipke, u zelenoj boji. Oni koji žele da budu zapaženi ovakav model neće ostaviti nikoga ravnodušnim jer haljina izgleda jednako atraktivno i romantično. 

Druga haljina je šarenog dezena i od satena i dosta je elegantniji i luksuzniji model. Za one koji su bliži mladencima i koji posebno žele da daju na značaj venčanju, ova haljina koja prati liniju tela do kolena savršen je izbor, međutim, mogu je obući i dame koje jednostavno žele da se osećaju kao"milion dolara".

Treća haljina po redu u svetlo plavoj boji će verovatno biti favorit mnogih žena. Ona izuzetno lepo stoji damama koje imaju lepo oblikovana ramena i vitku figuru. Daje otmenost i prefinjenost a istovremeno izgleda ležerno i lepršavo.

Influenserka je u nastavku predstavla još dve haljine od kojih je jedna u pravom letnjem fazonu cvetnog dezena sa procepom sa strane i u midi veličini, dok je druga haljina bila od čipke u plavoj boji sa postavom u boji kože. Među predivnim predlozima koji će mnoge ostaviti bez teksta našao se i crveni lagani kombinezon za koji ne sumnjamo da je često izbor mnogih dama. Za kombinezon se često pripadnice lepšeg pola rado odlučuju budući da je "zahvalan" komad odeće i u skladu sa figurom svako može pronaći ono što mu najbolje stoji.

Ipak, koliko god mislili da je samo toaleta ta koja će ostaviti utisak o vama na druge, važno je sa sobom ne zaboravite osmeh i dobro raspoloženje i samopouzdanje koji mnogo više govore o vama od odeće.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)