Roditeljstvo

MAJKA JE DEVOJČICU NA TREN OSTAVILA SAMU, ONO ŠTO JE ZATEKLA OSTAVILO JE U ŠOKU: Nije ni slutila da bi ovako nešto moglo da se desi (VIDEO)

Dve sestre su htele da se pogiraju, a onda je sve otišlo u pogrešnom smeru.

06.09.2023 14:01

MAJKA JE DEVOJČICU NA TREN OSTAVILA SAMU, ONO ŠTO JE ZATEKLA OSTAVILO JE U ŠOKU: Nije ni slutila da bi ovako nešto moglo da se desi (VIDEO)
Printscreen/TikTok/barstoolsports

Devojčice najbolje znaju kakva je to sreća bila uzeti makaze i pred ogledalom izigravati frizerku, sve dok nisu shvatile da su zapravo napravile haos. Majkama bi to najteže palo jer nisu znale kako će popraviti tu stvar, pa je jedino rešenje bilo da to uradi onaj ko najbolje poznaje taj posao, a to su frizeri.

Na našim licima često je bilo razočarenja kada bismo shvatile šta je urađeno, međutim, za odustajanje od ideje koja nam se možda danima vrzmala po glavi već je bilo kasno.

Shutterstokc

Iako većina nas je znala da nismo stručni za šišanje kose, ipak je bila uporna da isproba novo

Sličnu situaciju doživela je jedna devojčica koja je želela da sebi i svojoj sestri izigrava frizerku pa je ošišala kosu trimerom što je bukvalno uništilo njihov izgled i delovalo zgražavajuće za majku koja je zatekla ovu scenu. Devojčica je prvo pokazala svoju frizuru, gotovo sa suzama u očima, a onda se okrenula ka sestri koja je ponosno pokazala neobičan friz.

Pogled na njihovu novu frizuru kod majke je izazvao nevericu i šok, a to je ona odmah podelila sa praticoima na društvenim mrežama. Ipak, originalni izvor nije poznat ali je viralni snimak počeo da kruži Tiktokom i veoma je nasmejao ljude koji su se prisetili svojih prvih frizerskih pokušaja.

- Jednom sam sebi ovo uradila kao dete i mama me je pustila da odem u školu tako, svi su mi se smejali.

- Ja i ta jedna moja rođaka.

- Plakala bih tako jako.

 

@barstoolsports YOOO THAT CUT IS INSANE 🗣️🗣️🗣️🔥🔥🔥 @Mother Knows Best (via:@gvobadilla ♬ EHHHHHHH EH EH EH - sk.Ninga

- Zbog ovoga imam nećake i nećakinje. Zabavno je kada urade ovo.

- Frizura je vatra.

- Haha ovo smo sestra i ja uradile pa je trebalo da nosimo šešire.- komentarisali su korisnici mreže.

Frizura ovih devojčica nesumnjivo je pokupila simpatije, međutim, među Tiktokerima je bilo većine koji su bili zabrinuti realnom reakcijom majke koja se iza kamera ne vidi i kako je uspela da popravi štetu.

Mnoge je ovaj snimak vratio u detnjstvo podsetivši ih na bezbrižne dečije dane i vremena kada je o nama neko drugi brinuo. Ipak, neki od Tiktokera su se složili da je ovo vredno dečije zabave, a da će kosa izrasti a smešne uspomene ostati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)