Zanimljivosti

NARUČILI SU ŽABLJE BATAKE U RESTORANU: Nakon što je konobar doneo tanjir usledila je scena koja je sve zgrozila (VIDEO)

Snimak je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

05.09.2023 15:09

NARUČILI SU ŽABLJE BATAKE U RESTORANU: Nakon što je konobar doneo tanjir usledila je scena koja je sve zgrozila (VIDEO)
Shutterstokc, Tiktok/asia_food1

Svako od nas želi da u restoranu pojede kvalitetno jelo. Na meniju su često najskuplji specijaliteti, a u nekim restoranima Azije služi se sirova hrana kao jedna od najskupljih. 

Međutim, za one koji su hrabriji, azijske kuhinje nude najrazličitije "delikatese" među kojima su i žabe, zmije i slično. Činjenica je da tamošnji stanovnici vole takva egzotična jela ali dešava se da se i oni iznenade kada im se hrana servira.

shutterstock.com

U želji nekada da probamo novu hranu mnogi ne znaju šta ih sa menija u restoranu čeka

Hrana iz jednog restorana je zgrozila mnoge i može se reći uznemirila nakon što je na TikToku svanuo jedan snimak gde je prikazana živa žaba kako se migolji na tanjiru. Nije poznato da li je hrana trebalo da bude servirana tako sirova, ili je bila spremna za pripremu u kuhinji, batak žabe se pomerao napred nazad neko vreme  što je šokiralo sve koji su videli ovu scenu. Iako su u pitanju verovatno nervi koji su i dalje radili, svi koji su videli zgražavajuću sliku su rekli kako se jadna žaba borila za život i kako je čitava scena prilično tužna.

- Ne mogu da shvatim kako ljudi mogu ovo da urade?

- Veoma bolno.

- Brate ne želi da odustane.

- Može li neko da mi kaže da li je ovo istina?

 

 

- O Bože, pokušava da se izbori za život.- bili su neki od komentara.

Iako mnogi veruju da je snimak realan bilo je i onih koji su posumnjai u njegovu verodostojnost. Iako je među korisnicima mreže bilo onih koji su se šalili na ovaj račun, rekavši kako je u pitanju "sveže meso" drugima je bilo teško za gledati ovakvu scenu pa su rekli da ih je prilično rastužila. 

Neki su komentarisali kako je video uređen i da je u pitanju montaža, međutim, stranica "azijska hrana" koja je to podelila je ubrzo ispod nekih komentara pokazala slične situacije sa živim ribama i ostalim mesom koji su se migoljili na tanjirima prilikom posluživanja.

Na ovoj stranici, koju prati 1,3 miliona korisnika mogu se videti slični sadržaji sa ribama, krabama  i hobotnicama koje su potpuno žive, negde prilikom pripreme a negde dok treba da budu servirane. Ovo je zgrozio mnoge koji su komentarisali kako neko treba zaista da ima "jak stomak" za to ali i zatvorene oči za ovakve scene.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)