Zanimljivosti

OSVOJIO JE 12 MILIONA EVRA, A ONO NA ŠTA JE SPISKAO NOVAC JE NEVEROVATNO: Nakon 20 godina ovaj srećnik progovorio je o svojoj teškoj sudbini nakon bogaćenja (FOTO)

Majkl Kerol iskusio je ono o čemu svi maštaju, da se preko noći obogati.

02.09.2023 16:00

OSVOJIO JE 12 MILIONA EVRA, A ONO NA ŠTA JE SPISKAO NOVAC JE NEVEROVATNO: Nakon 20 godina ovaj srećnik progovorio je o svojoj teškoj sudbini nakon bogaćenja (FOTO)
printscreen/društvene mreže

Igre na sreću decenijama ne gube na popularnosti, a milioni ljudi širom sveta sanjaju o tome da baš oni budu ti srećni dobitnici. Nekima se ovaj san i ostvario, međutim, trajao je kraće nego što su mislili. Ma koliko džek-pot dobitak zvučao grandiozno, taj novac pre ili kasnije samo isklizi iz ruku kao da ga nikada nije ni bilo.

Upravo takva sudbina zadesila je Majkla Kerola iz Velike Britanije koji je davne 2002. godine na lutriji osvojio neverovatnih 12 miliona evra. Naime, on je tada za jedan evro kupio tiket dok je radio kao đubretar. Sedeći u svojoj radnoj opremi u svom iznajmljenom stanu, kaže:

Shutterstock

Majklu se život promenio iz korena

- Ne osvrćem se unazad sa bilo kakvim žaljenjem, što je sigurno. Bilo je to 10 godina zabave za evro, s tim ne možete pogrešiti. Ne bih želeo da vratim sat unazad. Ali sada živim dobrim, slobodnim načinom života i srećniji sam jer sam vratio svoj život - govorio je svojevremeno za britanske medije.

 

 

Inače, Majkl je spiskao svo bogatstvo koje je stekao. Kada je dobio toliki novac totalno je izgubio razum. Kupio je vilu vrednu gotovo milion evra i u njoj priređivao divlje zabave koje su uključivale kokain i prostitutke.  Kada se osvrne na tih 10 godina, čudo je da se može setiti bilo čega od toga. Odmah nakon buđenja popio bi pola flaše vodke i pre nego što bi ustao iz kreveta. Bio je sav u teškom zlatnom nakitu, a jednom je s prijateljima ispaljivao čelične kugle iz katapulta i pritom razbio 32 automobila. Nakon nekoliko godina zabavio se došao kraj kada je novac nestao. Zapravo, čak je i zapao u dugove pa je morao prodati vilu za sedam puta manji iznos da ih isplati. Ponovo se zaposlio kao đubretar i tvrdi kako mu nije žao što je spiskao toliki novac.

 

Kerol, koji sada radi u kamenolomu, rekao je za Sun da nije zadržao nijedan od svojih džekpota za svoje dve ćerke i tri pastorke. Kerol, koji sada živi u jednosobnom stanu u Elginu u Škotskoj, rekao je da ne želi da odlaže novac za svoju decu. Rekao je: „Ne kajem se i ne želim ništa".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)