Roditeljstvo

UGLEDALA JE DEVOJČICU I ODMAH JE ZNALA DA JOJ JE SESTRA: Trojke razdvojene na rođenju slučajno su se pronašle, ali majka je krila i surovu istinu o njihovom ocu (FOTO+VIDEO)

Kejtlin i Li Džamp bili su siromašni i odlučili su da dve devojčice daju na usvajanje.

18.07.2023 20:05

UGLEDALA JE DEVOJČICU I ODMAH JE ZNALA DA JOJ JE SESTRA: Trojke razdvojene na rođenju slučajno su se pronašle, ali majka je krila i surovu istinu o njihovom ocu (FOTO+VIDEO)
Instagram- rikkijump

Kejtlin i Li Džamp iz Kolorada bili su presrećni kada su 1991. godine saznali da je Kejlin trudna jer su dugo pokušavali da dobiju dete. Međutim, ubrzo su na ultrazvuku saznali da da će dobiti trojke.  Kejtlin i Li su bili siromašni, nisu imali od čega da izdržavaju troje dece i teška srca su rešili da zadrže samo jednu devojčicu, dok su druge dve dali na usvajanje.

- Kada su se rodile suprug i ja smo im nadenuli imena: Riki, Džulijen i Kendal. Na ultrazvuku smo videli da su Džulijen i Kendal tokom cele trudnoće bile okrenute jedna ka drugoj, pa smo rešili da njih dve damo na usvajanje nadajući se da će ostati zajedno. Mi smo zadržali samo Riki - započela je sa suzama u očima svoju ispovest Kejtlin (67), a piše Njujork post.

Roditelji nikada nisu krili od Riki da ona ima još dve sestre koje su rođene istog dana kada i ona, dok bliznakinje Džulijen i Kendal nisu znale da imaju još jednu sestru. Sudbina je htela da devojčice usvoji bračni par Skavo koji punih sedam godina nisu mogli da se ostvare u ulozi roditelja. One su živele samo šezdesetak kilometara od svojih bioloških roditelja i sestre nemajući pojma. 

Sestre su se prvi put srele u jednom tržnom centru kad su imale 8 godina. Kako je ispričala Riki ugledala je devojčicu koja je bila preslikana kao ona i odmah je znala da joj je to sestra.

- Imala sam oko 8 godina i odmah sam je prepoznala, tačno sam znala da je ona jedna od mojih sestra. Roditelji nikad nisu skrivali istinu od mene, pa sam joj prišla i zagrlila je. Gledala me je šokirana a ja sam joj ispričala kako je ona moja sestra, sve sam joj rekla. Gledala me je zaprepašćeno i tek tada sam shvatila da ona zapravo ne zna istinu - rekla je u dahu Riki.

Nakon prvobitnog šoka devojčice su odlučile da ostanu u kontaktu i da ne dozvole da ih iko ikad više razdvoji.

- Dopisivale smo se mejlom, ali tek sa naših 11 godina skupile smo dovoljno harbrosti da se sve tri nađemo licem u lice. Za mesto prvog susreta izabrale smo tržni centar. Sve tri smo imale neverovatnu tremu, ali pošto smo se godina pre toga dopisivale, veoma dobro smo se upoznale, pa je susret bio baš kao da smo se videle dan ranije i bilo je divno - dodala je Riki.

Ovo nije bilo jedino iznenađenje za ove tri devojke. Njihov otac je preminuo kada im je bilo 10 godina, a njihova biološka majka Kejtlin godinama se gorko kajala zbopg odluke da dve ćerke da na usvajanje. Grizla je savest ne samo zbopg toga što je razdvojila decu, već i što je krila ko je zapravo njihov biološki otac.

- Li zapravo uopšte nije bio njihov tata kako su devojčice godinama verovale. On se vazektomiji pre nego što je upoznao mene. Kad smo se venčali shvatili smo da želimo decu i porodicu, a kako je bilo nemoguće da on ima dete odabrali smo anonimnog donora sperme. Ostala sam trudna veštačkom oplodnjom što je verovatno i bio razlog zašto sam rodila trojke - rekla je Kejtlin.

Riki je bila šokirana ovom porodičnom tajnom jer je bila uverena da je Li njen i otac njenih sestara. Džulijen i Kendal su ovu vest lakše podnele zato što su one za oca smatrale onoga ko ih je i odgajao. Međutim, Riki je insistirala da sazna koje njen biološki otac.

- Uradili smo DNK testiranje pronašle biološkog oca mojih ćerki. Ugovorile su susret s njim, Riki je bila jedina sestra koja se nije osećala dovoljno spremno da treba i da upozna tog čoveka. Kendal i Džulijen su ga pak upoznale, i rekle su mi da sam napravila pravi izbor kada sam se odlučila za njega kao donora. I dalje su u kontaktu sa njim - rekla je Kejtlin.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)