Roditeljstvo

RODILA JE TROJKE I ONDA PONOVO ZATRUDNELA: Ali kada je otišla na ultrazvuk doktor je preneraženo pogledao u monitor i PREBLEDEO! (FOTO/VIDEO)

Kantri i Filip Garet su dobili trojke i nekoliko godina kasnije poželeli i četvrtu bebu, ali svemu su se nadali, osim jednom scenariju.

19.04.2023 19:01

RODILA JE TROJKE I ONDA PONOVO ZATRUDNELA: Ali kada je otišla na ultrazvuk doktor je preneraženo pogledao u monitor i PREBLEDEO! (FOTO/VIDEO)
Prntscrn/YouTube

Deca su kruna ljubavi kojoj se većina bračnih parova nestrpljivo nada, a samo jedni od njih bili su Kantri i Filip Garet iz Nju Orleansa. Njihova ljubav krenula je bajkovito i sve je ličilo na scenario iz romantičnih filmova do trenutka kada su počeli sa pokušavanjem da Kantri ostane trudna. To se, međutim, iz godine u godinu nikako nije dešavalo. Budući da su jedva čekali da postanu roditelji, na kraju su se odlučili za proverenu metodu vantelesne oplodnje, koja se pokazala kao veoma uspešna.

Lepe vesti su uskoro stigle i porodica Garet je saznala da ih očekuje prinova, ali ne jedna, već 3. Naime, vantelesnom oplodnjom (IVF) su implantirane dve jajne ćelije, ali se jedna podvojila, što je rezultiralo blizancima i još jednom bebom. Tako su rođeni blizanci Oliver i Džek, kao i devojčica Eli.

Prntscrn/YouTube

Kantri Garet trudna sa trojkama

Doktor je kasnije objasnio o čemu se zapravo radilo. Prema njegovom mišljenju, tokom istog meseca kada je Kantri otišla na IVF, ona je takođe zatrudnela prirodnim putem. Jedna jajna ćelija se podelila i ona je dobila trojke. Kantri i Filip su bili neizmerno srećni bebama i bili su posvećeni njihovom odgajanju punih 7 godina. Neko bi pomislio da su 3 bebe koje su rođene u isto vreme prevelika odgovornost, ali izgleda da ovom bračnom paru to nije palo nimalo teško.

Posle 7 godina poželeli su i četvrtu bebu. Kantri je ovoga puta prirodnim putem ubrzo ostala ponovo trudna, a srećni par je pohitao na ultrazvučni pregled kako bi potvrdili trudnoću. Kada su otišli na pregled, imali su šta i da vide, kao i lekar koji joj je vodio prvu trudnoću. Kada je ugledao situaciju na ekranu najpre se zaprepastio, pa prebledeo. Nije znao kako da srećnom paru saopšti takve vesti.

Kantri je ponovo nosila trojke.

Prntscrn/YouTube

Prve trojke bračnog para Garet

- Ovoga puta Kantri je ostala trudna prirodno, ali se ponovo jedna jajna ćelija podvojila, tako da je rodila ponovo jednojajčane blizance i još jednu bebu. Sve se desilo identično kao i prvi put i ponovo su dobili trojke! To je fenomen koji je ostavio i nas doktore i roditelje bez reči jer je ekstremno retka pojava - objasnio je ginekolog.

Porodica Garet je tako za nešto više od 7 godina dobila čak šestoro dece i to iz dve trudnoće. Taj bračni par ne može da se načudi da su se pre nekoliko godina pitali da li će ikada dobiti dete, a sada ih imaju čak šestoro. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)