Roditeljstvo

POSLE 4 SINA JE ŽELELA JOŠ DECE, ALI JE USLEDIO NIZ POBAČAJA: Lekari su joj rekli da više ne pokušava jer ima 45 godina, ali onda su je pregledali na utrazvuku i PRENERAZILI SE! (FOTO/VIDEO)

Odri Tajberijas je mama četvoro dece koja je oduvek sanjala da ih ima sedmoro, a evo kakvu joj je sudbinu univerzum odredio.

10.05.2023 13:01

POSLE 4 SINA JE ŽELELA JOŠ DECE, ALI JE USLEDIO NIZ POBAČAJA: Lekari su joj rekli da više ne pokušava jer ima 45 godina, ali onda su je pregledali na utrazvuku i PRENERAZILI SE! (FOTO/VIDEO)
Prntscrn/YouTube

Odri Tajberijas (46) je samo jedna od žena koje su sanjale da imaju brojnu familiju. Odri je svoj san većim delom ostvarila, budući da je rodila 4 sina. Međutim, na tome se nije zaustavljala jer je želela još dece. Njena zamisao bila je da ih ima sedmoro. Ipak, pošto je napunila 45 godina počela je da se miri s činjenicom da će i još jedna beba biti sasvim dovoljna. Njene šanse da ostane trudna brzo su realizovane, međutim, usledio je pobačaj, a odmah za njim i još nekoliko novih. 

- Lekari su svaki put pratili moje stanje i niko nije mogao sa sigurnošću da potvrdi zbog čega se to dešava. Kao glavni razlog naveli su moje jajne ćelije koje navodno nisu dobre. Punih 5 godina pokušavala sam da ostanem trudna, ali svaka trudnoća se, nažalost, okončala. Nisam prestala da se nadam ni da se molim Bogu. Molila sam se tako punih 5 godina. Na kraju sam bila spremna za veštačku oplodnju. Svi se začude kada to pomenem. Valjda misle da sam suviše stara da bih više uopšte mogla da rodim, budući da sam imala 45 godina. Takođe, već sam rodila 4 deteta - započinje priču ta mama, a prenosi Dejli mejl.

Prntscrn/YouTube

Odri Tajberijas je oduvek sanjala da ima četvoro dece

Lekari su čak saopštili ovoj ženi da su joj jajne ćelije "stare" i da više neće moći da postane majka, pa je najbolje da prestane da pokušava da ostane trudna, budući da više nijednu trudnoću ne može da održi.

- Ginekolog mi je doslovce rekao da se pomirim sa činjenicom da imam četvoro divnih dečaka i da mi nije suđeno da nastavim da rađam i sredinom 5. decenije. Ipak, moj suprug Tajler i ja nismo to želeli da prihvatimo. Tako sam ponovo ostala trudna i kada sam otišla na ultrazvuk imali smo šta i da vidimo. Ne samo da je taj put sve bilo u redu sa trudnoćom, već sam nosila trojke! Ponovo su bila u pitanju 3 dečaka. Rekli su mi da su šanse da žena zatrudni sa 45, jedan prema 100, šanse da se dobiju trojke su jedan prema 10.000, a šanse da žena sa 45 godina dobije trojke su jedan prema 20 milijardi. Na kraju svega mogu samo da kažem da je to ravno čudu! - istakla je oduševljena žena, dodavši da je njen slučaj zaprepastio čak i lekare koji su zanemeli kada su videli trojke u njenom stomaku. 

Njena trudnoća je praćena i ustanovljeno je da nosi tri identična dečaka. 

- Rešili smo da ih nazovemo Skaj, River i Bej. Ko god misli da čuda ne postoje, trebalo bi da pogleda naš primer. Prezadovoljna sam. Izmuzavam se 9 puta dnevno kako bih omogućila hranjenje moje 3 bebe. Tek posle porođaja sam shvatila da sam uz ove 3 bebe ispunila želju da imam sedmoro dece. Moj san je kompletan. Celog dana se izmuzavam, hranim, prepovijam i uspavljujem decu, ali to je oduvek bio moj san. Doduše, maštala sam i da imam bar jednu devojčicu. Suprug mi kaže da je ovo dovoljno čudo, što sam rodila trojke sa 45 godina, ali nikad se ne zna šta je kome Bog namenio, ja verujem u čuda. Ko zna šta još može da se desi - misteriozno je zaključila Odri.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)