Ostali ljubimci

PAR JE NOĆIMA ČUO BUKU ISPOD PODA DNEVNE SOBE, a onda su na kameri ugledali nešto što ih je prenerazilo! Pomišljali su na najgore, ali na ovo nisu računali (VIDEO)

Priznali su da im danima nije bilo sve jedno da izađu ispred svog doma.

07.10.2024 18:15

PAR JE NOĆIMA ČUO BUKU ISPOD PODA DNEVNE SOBE, a onda su na kameri ugledali nešto što ih je prenerazilo! Pomišljali su na najgore, ali na ovo nisu računali (VIDEO)
shutterstock.com

Mark Čou i Mark Lanza danima su u svojoj planinskoj kući u Kalifoniji čuli čudne zvukove i lupkanje ispod poda. Danju bi lupkanje gotovo nestalo, ali kako bi pala noć zvukovi su se pojačavali. Njih dvojica pokušavali su da dokuče šta se dešava jer je zvuk dopirao ispod njihovih nogu, tačnije ispod dasaka dnevne sobe, međutim, nikako im nije bilo jasno šta se dešava. 

Kako nisu imali podrum, bilo je nemoguće da se ispod kuće nešto čuje, ali zvukovi su nastavljali da se ponavaljaju u određenom ritmu. 

- Bilo je veoma čudno, izgledalo je kao da neko petlja sa cevima od vodovoda i lupka po njima. Zagledali smo svaki ćošak, ali ništa neobično nismo primetili. Ipak, zvukovi su se javljali svake noći i postajali sve čudniji - ispričao je Lanza i priznao kako su ubrzo on i njegov partner počeli da pomišljaju na najstrašnije, pa i paranormalne stvari.  

Kako bi otkrili šta se dešava, par je odlučio da u dvorište naspram kuće postavi kameru za noćno snimanje kako bi konačno stali na put uljezu koji ih je noćima ometao i držao budnim. Ako je uopšte u pitanju uljez. 

- Kad smo sutradan pogledali snimak umalo nismo pali u nesvest. Kamera je snimila ogromnog tamno braon medveda od 300 kilograma kako puzi da se izvuče iz rupe koju je napravio ispod naše kuće. Bio je toliko veliki da je jedva uspeo da se provuče kroz uzani prolaz na mestu slomljenih dasaka. Pomagao se šapama i uspeo nekako da se iskobelja napolje - dodao je Čou, a prenosi Daily Mial.

Na snimku se vidi kako je medved, nakon što je uspeo da izađe iz brloga, opušteno prošao pored kuće i nestao u obližnjoj šumici.

- Ulaz u njegovu jazbinu je bio toliko mali da nikad nismo ni pomislili da bi tu mogao da se zavuče medved. Ali, izgleda da je ipak uspeo. Nemamo pojma koliko dugo je živeo ispod naše kuće, zato što ovde dolazimo povremeno - dodao je on. 

Nakon što je medved otišao iz svoje improvizovane jazbine, Lanza i Čou su zamenili stari drveni okvir komadom lima u nameri da spreče divlju životinju da se vrati u svoj brlog. 

Inače, tamno-braon medved koji se izvlači ispod kuće u Kaliforniji postao je zvezda jer su Čao i Lenza snimak ustupili lokalnoj TV stanici. Mnogi su u čudu gledali, ne verujući gde je ogromna životinja napravila svoj dom. Iako se medvedi kao divlje životinje najčešće drže podalje od naseljenih oblasti, sve više ljudi, posebno u Americi, tvrdi da su imali bliski susret s medvedima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)