Ostali ljubimci

PUTNICI SU ŠOKIRANO POSMATRALI NEOBIČNU SCENU NA PUTU: Mladunče medveda zaustavilo saobraćaj, njegov postupak je zapanjio ljude! (VIDEO)

Ovaj snimak je oduševio korisnike društvenih mreža, komentari se samo nižu.

15.11.2023 13:00

PUTNICI SU ŠOKIRANO POSMATRALI NEOBIČNU SCENU NA PUTU: Mladunče medveda zaustavilo saobraćaj, njegov postupak je zapanjio ljude! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/underratedsimpsons

Interesntni snimci koji kruže TikTokom a prikazuju životinje u raznim situacijama, ostavljaju mnoge bez daha ali i prikupljaju velike simpatije. Zabeležene su interesante "provala" nepozvanih gostiju poput medveda koji se kupa u džakuziju, penje se na trem kuće kako bi pronašao hranu, ali i maše putnicima na putu.

shutterstock.com

Medvedi se sve češće mogu videti blizu naseljenih mesta

Na snimak koji kruži društvenim mrežama vidi se medved kao vrlo društvena životinja sa osobinama vrlo sličnim ljudima. Na snimku koji je oduševio sve korisnike mreže, medvedica je prelazila ulicu izašavši iz šume sa mladunčetom dok su automobili vozili svojom trakom. Mladunče je na trenutak zastalo videvši balon i počelo je da se igra sa njim. Balon je bio vezan za šaht kraj puta a malom medvediću je očigledno to bilo zanimljivo pa je hteo da se malo zabavi, predivši nezaboravnu scenu i putnicima koji su se našli na putu.  

U pozadini se vidi kako se zaustavljaju automobili koji dolaze iz suprotnog smera što zbog opreznosti da ne povrede životinje što zbog nesvakidašnje scene koja ih je sve iznenadila. Iako je majka prešla na drugu stranu puta, mladunče je bilo zvezda ovog neskvakidašnjeg šou programa. Snimak je izazavao pozitivne reakcije na društvenoj mreži a TikTokeri su iskoristili priliku da se malo našale. 

- Ajnštajn je jednom rekao: igra je najviši oblik istraživanja. 

- Zašto plačem? Ovo je prelepo.

- Zašto kasniš na posao? Pa šefe...na putu je bio jedan medved...

- I ja bih volela da se igram.

- Najlepši video na Tiktoku- bili su neki od komentara.

Većina ljudi koji su videli ovaj simpatičan snimak se složilo da scena topi srca i da i oni koji ne vole životinje ne mogu da ostanu ravnodušni. Oni koji se plaše divljih životinja i medveda priiznali su kako bi ostali zatečeni i potpuno "razoružani" kada bi videli ovako nešto.

Bilo je i onih koji su rekli da im je želja da zagrle takve životinje jer svojom prirodom pokazuju da znaju da budu vrlo miroljubivi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)