Ostali ljubimci

NESREĆNO LANE BESPOMOĆNO JE ČEKALO KRAJ: Ležalo u prljavoj vodi kad je usledila neočekivana scena koja je rasplakala i najtvrđa srca! (VIDEO)

Mladunče bi uginulo da nije naišla njegova spasiteljka koju nikad nije zaboravio.

05.11.2023 13:00

NESREĆNO LANE BESPOMOĆNO JE ČEKALO KRAJ: Ležalo u prljavoj vodi kad je usledila neočekivana scena koja je rasplakala i najtvrđa srca! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/theanimalhope

Divljina sve više nestaje pred našim očima pa sve češće se događa da divlje životinje zalutaju u naseljena mesta. Upravo to se dogodilo jednom malenom lanetu koje je sticajerm okolnosti upalo u kanal sa prljavom vodom. Mladunče košute satima je pokušavalo da se izbavi dok ga nije savladao umor.

Bespomoćno je ležalo u prljavoj vodi čekaju neizvežan kraj kada je usledila neočekivana scena. 

Printscreen/TikTok/theanimalhope

Devojka je u kanalu videla lane koje čeka pomoć

Naime, kako se vidi na snimku koji je objavljen ana Tik Toku pored kanala je prolazila devojka koja je ugledala bespomoćno mladunče. Nije se premišljala ni sekund već se uz pomoć užeta spustila u kanal i spasila nesrećnu životinju. 

Pošto nigde u blizini nije videla njegovu majku odlučila je da lane ponese sa sobom kući kako bi se uverila da je dobro. Preplkašena životinja instiktivno je osećala da može da joj veruje. Devojka je nahranila lane na flašicu i narednih dana. Brzo se oporavilo i ojačalo pa je srećno skakutalo po dvorištu. Ubrzo je postao miljenik cele porodice, ali su bili svesni da je najbolje da ga vrate majci u divljinu. 

U jednoj sceni se vidi kako lane kleči pred devojkom koja mu je spasila život, iskazujući na taj način zahvalnost. A, onda se jedne zime pred vratima devojke pojavilo sad već odraslo lane sa svojom porodicom. Životinja nije zaboravila svoju spasiteljku i došla je da se zahvali.

Ovaj snimak rastopio je i najtvrđa srca, a nisu izostali ni brojni komentari na društvenim mrežama. 

- Ova priča me je rasplakala!

- Ovo topi srca!

- Bog neka te blagoslovio devojko. Svaka ti čast.

@theanimalhope

A good heart lady saved a Fawn that fell into the sewer . 2 years later he brings his family to thanks her ♬ nhạc nền - Animals Hope

- Odlično odrađen posao.

- Hvala ti što si ga spasila - bili su neki od komentara.

Snimak je mnoge dirnuo, a bilo je i onih koji su komentarisali kako nije verodostojan i da je autor ovog snimka kombinovao više različitih objava koje je objedinio u jednu. Ipak, većina je pohvalila mladu devojku koja nije ostavila nesrećno lane da ugine već mu je pomogla. 

Mnogi su komentarisali kako bi ove životinje trebalo da budu na slobodi i kako čak i u trenucima kada im se pomogne treba da se vrate u prirodu gde im je mesto a da ih ljudi ne zarobljavaju u kućama i stanovima kao ljubimce.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)