Ostali ljubimci

SCENA KOJA TOPI SRCA! Lane ljubi bebu, a njena reakcija je neverovatna! (VIDEO)

Deca i životinje znaju da pokažu bezrezervnu ljubav, i to na najslađi način.

20.10.2023 14:00

SCENA KOJA TOPI SRCA! Lane ljubi bebu, a njena reakcija je neverovatna! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/5minutefails03/

Posedovanje ljubimca obezbeđuje život ispunjen radošću i društvom, naročito ako ste usamljeni. Ljubimci su naročito interesantni deci, a mnogi od njih od malih nogu odrastaju sa njima. Zbog toga ih mnoge porodice nabavljaju kako bi deci ispunila vreme i usrećila ih, jer mališani obožavaju da se igraju sa ljubimcima.

Iako su navikli na mačke i pse, nije retkost da porodice poseduju i neke druge životinje koje će mališane razgaliti i izmamiti im osmeh.

shutterstock.com

Ljubimcima se najviše raduju najmlađi pa ih mnoge porodice zbog toga rado drže u kući

 

Dirljiva scena bebe i bambija koji se nalazio u kutiji u jednom domu potpuno je osvojila sve koji su pogledali video. Dečak je oduševljeno i uz veliki osmeh dočekao bambija, a životinja je u jednom trenutku krenula da se mazi sa njim, što je bebi prijalo i što je dočekala s ushićenjem. Dok su se njih dvoje družili i mazili, još jedan ljubimac, odnosno pas, posmatrao ih je sa strane, priželjkujući bar jedan zagrljaj.

Dečak ni u jednom trenutku nije pokazao strah, već se glasno smejao dok ga je bambi ljubio, a scenu je zabeležila njegova mama. Ostali ukućani su sa strane posmatrali ovu predivnu sliku, vidno oduševljeni.

Snimak je na mreži privukao veliku pažnju ljudi. Mnogi su bili dirnuti ovim snimkom, ali bilo je i onih koji su negodovali odnosno pitali se zbog čega se druga beba, odnosno bambi nalazi u kutiji i daleko od majke.

- Preslatko. Ali zašto je ovo lane u kutiji. Gde je njegova mama?

- Pas je u fazonu, kako da ja dobijem ovakvu pažnju?

 

 

 

- Malo lane traži mleko...

- Joj, božanstveno!

- Nadam se da ovu bebu laneta niste oduzeli od njegove majke zbog vaše bebe.

- Moje srce se rastopilo.

Većina se složila da je prizor presladak i da su deca i životinje najiskreniji, te da ljubav dele bezrezervno. Prisustvo psa u pozadini mnoge je nasmejalo, pa su komentarisali kako se ovaj ljubimac osetio zapostavljenim zbog bambija. Neki su pitali autore snimka gde su nabavili bambija i da li i oni mogu da ga kupe, odnosno da li je njegovo držanje u kući dozovljeno, ali odgovor nisu dobili.

Mnogi su se složili da je "sva ljubav prikazana u jednoj slici" i da im je ovaj snimak popravio dan. Objava je u međuvremenu uklonjena, međutim video je postao viralan, te se proširio na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)