Ostali ljubimci

ČOVEK JE NARUČIO PICU I DOK SE OKRENUO RUČAK MU JE NESTAO: Sve se odigralo u sekundi dok je on zapanjeno gledao za lopovom potpuno bespomoćan! (FOTO+VIDEO)

Snimak koji kruži društvenim mrežama izazvao je nevericu i brojne komentare.

18.10.2023 11:00

ČOVEK JE NARUČIO PICU I DOK SE OKRENUO RUČAK MU JE NESTAO: Sve se odigralo u sekundi dok je on zapanjeno gledao za lopovom potpuno bespomoćan! (FOTO+VIDEO)
Instagram-toresays

Dostava hrane naglo je postala popularna u vreme korone i zaključavanja, a običaj da se naručuje ostao i danas. Jedan mladić je naručio picu i ostavio je u kartonskoj kutiji na stočiću u dvorištu. Krenuo je do kuće da uzme piće i u trenu shvatio da je ostao bez ručka.

Ovaj video snimak je sve ostavio u neverici, a mnogi su se pitali kako je uopšte moguće da se to desilo. Snimak je obišao sve društvene mreže i izazvao salve smeha.

Kako se vidi na snimku kutija je bila otvorena a zgranuti čovek nije mogao da veruje šta se dogodilo. Sve se odigralo bukvalno u sekundi a pice nije bilo. Čovek se u neverici osvrnuo oko sebe tražeći lopova koji mu je ukrao ručak, a onda je shvatio šta se desilo i sve snimio telefonom.

Na snimku se vidi galeb kako u kljunu nosi njegovu picu, a on je mogao samo bespomoćno da gledao za lopovom i svojim ručkom. Ovaj snimak izazvao je veliki broj reakcija na društvenim mrežama. 

- Ovo je najverovatnije najbolja stvar koju sam ikada video na internetu! - stoji u opisu videa.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio više od pola miliona sviđanja.

- Zamislite da ovu situaciju morate da objasnite dostavljaču pice, ili pica mastoru!

- Zamišljam samo situaciju u kojoj ste toliko gladni, a ne samo da vam je ukradena pica, već vam se i ptica smeje nad glavom!

- Ovo je sjajna reklama za piceruju, njihove picevole čak i ptice. 

- Iskreno sam najviše zapanjen kako se to parče pice nije raspalo.

- To je izgleda kvalitetno parče pice, nije ni galeb šašav!

- I dalje mi je sumnjivo da li je ovaj snimak namontiran ili ne, ali kome god da je ovaj galeb ukrao picu, to parče je celo i dalje, bravo za pica majstora! - bili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)