Mace

BEBA JE BEZBRIŽNO SPAVALA KADA JOJ JE PRIŠLA MAČKA: Emotivna scena koja je mnoge raznežila komentari su se samo nizali! (FOTO+VIDEO)

Maca je želela detetu da pokaže svoje mladunče, ali to nije bilo sve.

21.09.2023 11:01

BEBA JE BEZBRIŽNO SPAVALA KADA JOJ JE PRIŠLA MAČKA: Emotivna scena koja je mnoge raznežila komentari su se samo nizali! (FOTO+VIDEO)
Instagram-lovesweetybabies

Mačke su veoma požrtvovane i odgovorne majke. One mladunce neće tek tako ostaviti bez nadzora, a ukoliko mačka bez ikakvih bojazni ostavlja svoje mače pred ljudima, to samo znači da im beskonačno veruje.

Na snimaku koji je na Instagramu pregledan više miliona puta vidi se beba od tri četiri meseca kako mirno spava na poduna svojoj mekanoj prostirci. Beba se najverovatnije igrala na podu kad joj se prispavalo pa zaspala tu na licu mesta. A, onda je usledila scena kojoj se niko nije nadao. 

Mačka, očigledno kućni ljubimac te porodice došla je do bebe. Prelepa belo siva mačka u ustima je nosila svoje maldunče i spustila ga pored bebe koja je bezbrižno spavala. Mače je pokušalo da pobegne ali ga je mama uporno vraćala pored bebe.

Ili je životinja želela da pokaže detetu svoje mladunče ili je procenila da je mesto pored bebe najbolje za njeno mladunče. Ovu neobičnu sceni snimila je mama bebe koja je maštovito napravila titl kao da je razgovarala sa svojom ljubimicom. 

- Šta radiš? Donosiš svoju bebu? - upitala je žena

- Da, jer želim da pokažem tvom detetu moju bebu. Želim da vidi koliko mi je sin sladak. Možda mogu da se igraju zajedno - stoji u opisu snimka.

Video je dobio 665.000 sviđanja, a komentari su se ređali.

- Jao, ona želi da bebi pokaže svoju bebu! Suze su mi pošle od smejanja!

- Meni se čini da ona želi da njeno mače vidi kako beba spava, kako bi i ono zaspalo.

- Ova mačka definitivno je došla da kaže svom mačetu ovo: “Slušaj, ja sam na ivici snage, potrebna mi je dremka, vidi kako ova ljudska beba mirno spava, to bi trebalo i ti da uradiš!”

- Mačke su veoma pametne, ona želi da se njeno mladunče i ova beba druže i spavaju zajedno.

- Imala sam mačku koja se više puta macila, da to nisam videla ne bih znala da su mačke toliko odane majke. One nikad ne bi svoju bebu donele nekome u kog nemaju bezgranično poverenje.

- Svakako da ova mačka želi ili da se njeno mače i beba igraju ili da i njeno mače zaspi pored bebe i ostavi je malo na miru.

- Toliko sam se raznežila, kućni ljubimci su tako divni. Ova beba je srećna što ima takvu mačku za druga u detinjstvu - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)