Mace

DEČAK JE ODUVEK ŽELEO MAČKU ZA KUĆNOG LJUBIMCA: Mama mu je najzad ispunila želju, a njegova reakcija je bila više nego šokantna! (FOTO+VIDEO)

U trenutku kada je odustao od svoje želje radost je pokucala na njegova vrata.

09.08.2023 14:00

DEČAK JE ODUVEK ŽELEO MAČKU ZA KUĆNOG LJUBIMCA: Mama mu je najzad ispunila želju, a njegova reakcija je bila više nego šokantna! (FOTO+VIDEO)
Instagram-utecatunion

Svako dete u nekom momentu svog života poželi kućnog ljubimca. Međutim, većina roditelja smatra da deca moraju da odrastu da bi mogla da se brinu o životinji. S obzirom da mališani nemaju izgrađenu svest i odgovornost sva briga o ljubimcu pada na roditelje, koji neretko nemaju dovoljno vremena da se posvete još jednom članu porodice.

Tako je jedan dečak od malena imao veliku želju da dobije mačku. Međutim, njegova mama je smatrala da on još nije spreman na odgovornost koju sa sobom nosi odgajanje ljubimca. Mališan je, ipak, iz godine u godine ponavljao tu želju, ali kako se približio pubertetu prestao je da veruje u bajke i odustao je od ideje da će ikada dobiti ljubimca kojeg toliko želi.

 

Međutim, iznenađenje je tek usledilo. U momentu kada je dečak prestao da priželjkuje mačku, njegova majka je procenila da je kucno čas da mu je pokloni. Izašla je na momenat iz automobila i otišla do obližnjeg azila i odabrala mačku baš za svog mališana. Dečak ju je čekao u kolima ni ne sluteći gde je njegova majka otišla.

Kada se vratila donela je svom sinu mačku od nekoliko meseci. On je u prvom momentu bio zapanjen činjenicom da je njegova želja konačno ostvarena, pa je svojom reakcijom čak uplašio i životinju koja je zbunjeno želela da pobegne. Suze su se slivale niz obraze ovog dečaka, a on se nije ni trudio da ih sakrije, već je plakao bez ustručavanja sve dok mu majka nije dala u ruke prelepo sivo mače. Životinja je odmah krenula da se umiljava i jasno je da je ovo početak jednog velikog prijateljstva. 

 

 

Snimak je dobio 540.000 sviđanja, dok su se komentari na Instagramu ređali.

 

- Volim kada deca iskazuju svoja osećanja bez razmišljanja kako će to da deluje drugima.  

- Divan dečak koji će postati još bolji mladi čovek.

- Početak jednog divnog prijateljstva.

- Ovo mače je pravi srećković.

- Dečakova reakcija je tako iskrena.

- Bravo za dečaka i mamu koja mu je najzad ispunila želju!

- Nadam se da će ovaj dečak uvek imati ovoliku količinu emocija - glasili su samo neki od komentara oduševljenih korisnika. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)