Zanimljivosti

VOZILI SU SE GRADSKIM PREVOZOM, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Ovo stvorenje je protrčalo kroz metro, a preplašeni putnici nisu znali gde će! (VIDEO)

Dok su neki pokušavali da ostanu pribrani bilo je i onih kod kojih je strah učinio svoje pa su skakali po sedištima.

12.10.2023 11:00

VOZILI SU SE GRADSKIM PREVOZOM, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Ovo stvorenje je protrčalo kroz metro, a preplašeni putnici nisu znali gde će! (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/@subwaycreaturesofficial

Vožnje metroom po gradu ne prolaze nezapaženo, naročito kada su u pitanju neki veliki gradovi. Dok se vozite nekim od najprometnijih saobraćajnica sigurno ćete videti najrazličitije scene kako se ljudi zabavljaju, plešu, animiraju na razne načine, ali nije strano ni da među putnicima bude nekih potpuno neočekvanih gostiju.

Dok se putnici na, za sada nepoznatoj realciji, vozili metroom nisu ni sanjali kakvoj će sceni da prisustvuju. Vožnja je bila regularna i svi putnici su manje više sedeli na svojim sedištima kada je u jednom trenutku projurila neka životinja  među njihovim nogama.

shutterstock.com

Putnici često neočekivano budu svedoci raznih zabavnih scena

Ona je bila toliko brza da u startu nisu stigli da odreaguju, međutim, strah je kod nekih učnio svoje pa su počeli da vrište i da skaču sa jednog kraja vozila na drugi i da preskaču sedišta.

Naime, radi se o veverici za koju se ne zna na koji način je zalutala među putnike, a moguće je da je nekom pobegla iz kaveza. Životinja je jurila sa jednog kraja na drugi potpuno izbezumljena, dok je jedna žena ovu scenu dočekala najdramatičnije bežeći sa jednog kraja na drugi. Dok su se putnici gromoglasno smejali i dizali noge kako bi životinja prošla, neki su uspeli da u toj gužvi i metežu ovekoveče ovaj trenutak snimkom.

Objava je naišla na veliku pažnju na mreži, a žena koja je istovremeno i bežala i jurila za vevericom, postala je hit na TikToku i nasmejala je mnoge.

- Ona pokušava da pobegne od veverice, a u isto vreme trči za njom?

- Ona juri vevericu!

- Ta jadna veverica je u nevolji.

- Ona nije shvatila da trči sa vevericom.

- To je samo veverica.

- O Bože, to mora da je super stresno i zabavno u isto vreme- bili su neki od komentara korisnika.

Mnogi su se smejali ovoj situaciji rekavši da bi im bilo beskrajno zabavno da to prate uživo, dok su neki priznali kako bi najverovatnije odreagovali poput ove žene koja je bila pod velikim stresom i da bi ih situacija skroz poremetila, iako je u pitanju samo veverica. Nije poznato na koji način je životinja dospela ovde, mada neki pretpostavljaju da je pobegla nekome iz kaveza te da su iskoristili priliku da je snimaju u trenutku kada je "pomrsla konce" putnicima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)