Zanimljivosti

PRATILA JE GUGLOV AUTOMOBIL I SAZNALA DA JE DEČKO VARA: Pogledala je snimak i videla ga sa devojkom, a onda je usledilo novo bolno otkriće! (FOTO)

Obično se kaže "ne traži ne volju, jer ćeš je naći", a u to se uverila i jedna Brazilka.

09.10.2023 22:00

PRATILA JE GUGLOV AUTOMOBIL I SAZNALA DA JE DEČKO VARA: Pogledala je snimak i videla ga sa devojkom, a onda je usledilo novo bolno otkriće! (FOTO)
Titkok

Ženska znatiželja je jača od svega, čak i kada su neke besmislene stvari u pitanju. Ipak, biti radoznao kada vam pored kuće prolazi Gugl vozilo, nije ništa strašno jer je verovatnoća da ćete ga sresti veoma mala. Džulijana Lima iz Brazila nije mogla da zamisli da će joj korišćenje aplikacije za pretraživanje ulica pomoći u nečemu što joj možda ni najbolji detektiv ne bi pomogao. 

shutterstock.com

Žene često ne dozvoljavaju da ih sumnje oko prevare izjedaju, pa mnoge na razne načine proveravaju da li im je partner neveran

 

Dok je sedela kod kuće sa prozora je ugledala Gugl vozilo koje je prolazilo kroz njenu ulicu snimajući za opciju Street view za aplikaciju Google maps. Pošto je bila znatiželjna kojom će se rutom kretati automobil odlučila je da proveri otvorivši aplikaciju. Ipak, ono što je videla na ekranu nije mogla da zamisli ni u najgorim noćnim morama. Ulicom gde je prolazilo vozilo uspela je da registruje svog dečka koji se vozio motorom sa nekom devojkom

Pošto ju je to potreslo i šokiralo odlučila je da ih prati sve vreme i vidi kuda će se uputiti. Par se u jednom trenutku izgubio sa vidika ali je žena odlučila da pogleda okolne ulice. 

- Prošao je ulicom, poveo je tu i mene. Uvek smo obilazili taj trg. U tom trenutku pomislila sam da sam paranoična i da to ne može biti on - kaže ona u snimku koji je brzo privukao pažnju korisnika mreže. 

Nakon izvesnog vremena, žena je ostala u potpunom šoku prikazavši prizor koji je zatekla na opciji Street View. 

U snimku se vidi kako njen partner leži na klupi u društvu neke devojke, naslonjen svojom glavom na njeno krilo. 

- To je moj dečko i moja najbolja prijateljica. Skrhana sam- zaključila je Tiktokerka u snimku.

Snimak je na ovoj mreži pregledan 9, 4 miliona puta, a ljudi su ostali u čudu.

 

- Ali momak koga uhvati gugl auto jednom godišnje nema sreće.

- Mene više impresionira da je ona videla Gugl auto, ja ga nikad nisam video.

- Počinjem da mislim da je ona vozila Gugl auto.

- Zanimljivo je da Gugl automobil može da drži korak sa motociklom na celoj ovoj ruti- bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako ovaj muškarac nije imao sreće ali da je zato žena sebe spasila mučenja i nekih sumnji koje bi se javile. Neki su komentarisali kako je ona već naslutila prevaru zbog čega je odlučila da ovu aplikaciju i auto iskoristi poput detektiva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)