Zanimljivosti

OPČINJENA RITMOM BUBNJEVA DEVOJKA JE ZAPLESALA SAMBU: Muškarcima je pala vilica zbog njenih zavodljivih pokreta, a tek kad je zatresla pozadinom svi su zanemeli! (VIDEO)

Veruje se da je ona profesionalna plesačica kad se ovako dobro snalazi čak i u visokim štiklama.

06.10.2023 13:00

OPČINJENA RITMOM BUBNJEVA DEVOJKA JE ZAPLESALA SAMBU: Muškarcima je pala vilica zbog njenih zavodljivih pokreta, a tek kad je zatresla pozadinom svi su zanemeli! (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/@armandohuapaya17

Ples je oduvek privlačio pažnju jer se kroz pokrete može zavoditi, pokazati emocije i jednostavno uživati. Jedan od najsenzualnijih i najzavodljivijih je samba koja asocira na čuveni karnevar u Rio De Žaneiru koji u februaru svake godine iprivuče milione turista iz celog sveta. 

Za nastup na ovom karnevalu plesači vredno uvežbavaju korake tokom cele godine, da bih tih dana zablistali u raskošnim kostimima.

shutterstock.com

Mnogi pohađaju ples kako bi naučili pokrete ali i lepo se zabavili

 

Na snimku koji je objavljen na Tik Toku vidi se obla plesačica koja je svoje plesno umeće na nastupu bunjara. Dok je grupa bubnjara svirala poneta ritmom ona je zaplesala u visokim potpeticama i ostavila sve bez daha. Način na koji je vešto igra ukazuje da je profesionalna plesačica, a mnogi muškarci bili su očarani njenim plesnim umećem i načinom na koji trese pozadinom.

Ona je toliko uživala da se u potpunosti prepustila rimu, a kad je shvatila da je snimaju samo se nasmešila i nastavila sa igra. Snimak je dospeo na mreže a mnogim muškarcima je pala vilica kad su videli kako pleše, a tek kad je zatresla pozadinom svi su zanemeli. Ni žene nisu krile da su oduševljene njenim umećem rekavši da bi ovaj ples teško izveli i u patikama a kamoli na visokim potpeticama kao ona.

- Ona mora da je profesionalni plesač.

- U visokim potpeticama ovako igra, svaka čast.

- Brazilci su ...vau!

-  Ovo zahteva odlično poznavanje plesa i veštinu. Bravo!

- Predivno za gledati, zaista sam očaran - bili su neki od komentara.

u komentarima ljudi su je pohvalili da je u neverovatnoj formi i da energija isijava iz nje. Mnogi su bili oduševljeni njenom brzinom i eksplozivnošću rekavši da za izvođenje ovog zahtvnog plesa zaista treba i dobra kondicija i izdržljivost.

Jedna devojka je ispričala kako je samo pokušala da izvede pokret i da nije bila ni približno brza niti se njeno telo kretalo na ovaj način kao što pleše devojka na snimku.  

Lepa devojka guste kovrdžave kose ostavila je muškarce bez daha a mnogi su priznali da im je njen ples ulepšao dan i da bi mogli da je gledaju satima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)