Zanimljivosti

STJUARDESA JE OD PUTNIKA TRAŽILA MEJL ADRESU, ONO ŠTO JOJ JE ODGOVORIO IZBEZUMILO JE: Devojka je uspela da izusti samo jedno (VIDEO)

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

30.09.2023 16:53

STJUARDESA JE OD PUTNIKA TRAŽILA MEJL ADRESU, ONO ŠTO JOJ JE ODGOVORIO IZBEZUMILO JE: Devojka je uspela da izusti samo jedno (VIDEO)
tiktok/printscreen/ashrehmann

Na putovanjima se često dogode mnoge nepredviđene situacije koje znaju i te kako da nasmeju putnike. Mnogi od njih se ponašaju opušteno i spontano dolazi do smešnih situacija koje prekraćuju putovanje putnicima i čine ga ugodnijim svima.

Nije nepoznato da se na letovima među turistima dešavaju razne dogodovštine, od zabavnih i komičnih do onih romantičnijih.

pexels.com

Putnici u avionu prisustvuju raznim događajima i nepredviđenim situacijama

To je pokazao i putnik na jednom letu dok je razgovarao sa stjuardesama. U snimku koji se pojavio na TikTok mreži, neidentifikovani putnik je potpuno zbunio osoblje iz aviona jednom rečenicom. Iako stjuardese nisu očekivale ovako nešto siatuacija je na kraju ispala urnebesna i izuzetno smešna pa je mnogima ulepšala i sam let.

- Mogu li dobiti vaš mejl- pita ga jedna o stjuardesa.

- Da naravno, mogu li vas poljubiti- odgovara on.

- Sada- pita ga ona, dok čovek odgovara u nastavku, "gmail.com" ispisujući u vazduhu prstom svoj mejl.

Stjuardesa se nasmejala potpuno zbunjena zbog toga što joj je muškarac rekao, a za njom je počela da se smeje i njena koleginica. 

Mnogima je na mreži ova šala ispala zabavna i okarakterisali su je kao dobar test za devojku.

 

- Ona je već spremna.

- Pametna šala.

- Oboje su pametni.

- To je pravi muškarac. Sada i onda je odbije.

- Emotivno uništenje devojke je odrađeno - bili su neki od komentara korisnika mreže.

Mnogi muškarac su poručili ovom momku da je uradio pogrešno i da nije trebalo da propušta priliku. Neki su se našalili kako je devojka pokazala inicijativu što mnogi očekuju te da nije fer što je tako sve ispalo na kraju. Ipak, na kraju su svi shvatili da je po sredi bila šala i da je zapravo stjuardesa shvatila poentu priče ali da je htela da malo izazove smeh, jer je muškarac već u startu rukom objasnio da je taj naziv zapravo njegov mejl.

Svakako video je nasmejao mnoge koji su rekli da iako je po sredi bio samo bezazleni flert, njih dvoje po humoru očigledno papriraju jedno drugom i da bi to možda moglo da preraste u neku romantičnu priču.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)