Brak i veze

DOVEO JU JE NA STENU U MORU I IZVADIO PRSTEN: Zapanjena devojka gledala je kako joj dečko nestaje pred očima, ostale su samo naočari za sunce! (VIDEO)

Čitavu scenu su telefonom snimili njegovi prijatelji.

14.09.2023 11:01

DOVEO JU JE NA STENU U MORU I IZVADIO PRSTEN: Zapanjena devojka gledala je kako joj dečko nestaje pred očima, ostale su samo naočari za sunce! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/overtime

Boravak na moru sa svojom devojkom jedan mladić odlučio je da iskoristi za romantičnu prosidbu svoje izabranice. Odabrao je stenu koja je virila tik iznad vode, angažovao prijatelje da sve snimaju telefonom ali nije planirao nepredviđene okolnosti.

Devojka je opušteno i ništa ne sluteći jela sladoled kad je dečko doveo na stenu. On je držeći u ruci kutiju sa prstenom krenuo da klekne ispred zbunjene devojke kad je jednostavno nestao pred njenim očima!

pexels.com

Većina devojaka mašta o najlepšoj prosidbi

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Tik Toku momak je izgubio ravnotežu na mokroj steni, okliznuo se i propao u vodu. Od njega su ostale samo naočari za sunce.  

Zbunjena devojka najpre je bila u šoku a zatim je počela da se smeje ne verujući šta se dogodilo. Prsten je naravno otišao sa njim u vodu. Čitavu scenu telefonom su zabeležili njegovi prijatelji koji su se kidali od smeha uzvikujući njegovo ime Migel. 

Usledili su brojni komentari na društvenim mrežama.

- Šta se upravo dogodilo? Nesrećni mladić.

- da li ovo znači "ne" za Migela.

- Ovaj što se najviše smeje mora da je njegov najbolji prijatelj.

- Kakav blam! Ako je i posle ovoga ostao pri odluci da se oženi s njom svaka čast.

 

 

- Nadam se da je Migel dobro.

- Godinama kasnije on je ovo gledao i rekao...to mora da je bio znak da ne treba da se oženim s njom - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

Bilo je i onih koje je zanimalo da li je uspeo da sačuva prsten kad je pao u vodu. Mnogi su zbijali šale i poručili momku da je ovo bio znak da će oženiti pogrešnu osobu i da je trebalo još jednom da razmisli. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)