Brak i veze

POZVAO JE OCA SVOJE DEVOJKE I TRAŽIO DOZVOLU DA JE ZAPROSI: Usledila je bujica uvreda a nesrećni čovek umalo nije dobio srčani udar! (VIDEO)

Mladić je nesuđenog tasta zvao telefonom a da se pre toga nikad nisu sreli i upoznali.

04.09.2023 13:00

POZVAO JE OCA SVOJE DEVOJKE I TRAŽIO DOZVOLU DA JE ZAPROSI: Usledila je bujica uvreda a nesrećni čovek umalo nije dobio srčani udar! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/alecgappymvp

Upoznavanje roditelja ljubavnog partnera može biti vrlo stresno. Bez obzira da li su u pitanju žene ili muškarci, doza nervoze je prisutna jer svako od nas, hteo to da prizna ili ne, želi da se dopadne roditeljima osobe u koju smo zaljubljeni. 

Često ne ide baš onako kako smo zamislili, a ukoliko vas roditelja partnera ne prihvate to može biti veliki kamen spoticanja u vezi. Snimak koji je podugao veliku prašinu na Tik Toku pokazuje momka i devojku u automobilu kad je on odlučio da pozove njenog oca i zatraži njenu ruku preko telefona. Da stvar bude još gora, mladić nikad uživo nije sreo roditelje svoje izabranice.

Usledila je neočekivana reakcija njenog oca koja je momka ostavila u šoku. Kako stoji na snimku momak se tri nedelje zabavljao sa devojkom, kada je odlučio da je oženi. Pozvao je njenog oca ne sluteći da je napravio katastrofalnu grešku. Sticajem okolnosti i mladić se zvao isto kao i otac njegove devojke. 

- Hej Mark, ovde Mark. Kako ste? Znam da ne znate ko sam, ali je se zapravo viđam sa vašom ćerkom, mi se zabavljamo. - kaže momak u snimku.

Printscreen/TikTok/alecgappymvp

TikToker je odlučno nazvao oca devojke na telefon kako bi porazgovarao sa njim

 

- Moram da razgovaram sa mojom ćerkom Pejdž o ovome, to je novost za mene - odgovorio je otac.

Međutim, mladić nije odustajao.

- Mi se zabavljamo nekoliko nedelja, popili smo nekoliko pića, sedeli sami...znate kako to ide. Pošto se viđamo nekoliko nedelja zovem vas kao pravi muškarac da vas pitam za dozvolu da je oženim - upitao je mladić. 

Usledio je tajac s druge strane, a potom je njen otac osu paljbu ne birajući reči. 

- Zoveš me da prosiš moju ćerku preko telefona?? Dođi ovamo i otvori vrata!- urlao je s druge strane otac devojke. 

Zalupio je slušalicu mladiću i istog trenutka pozvao svoju ćerku. Izneraviran vikao je i na nju pitajući je šta se dešava. Ona je pokušala da uveri tatu da je zaljubljena, da voli momka i da nikada nije osetila nešto slično ranije, ali je njen otac bio uporan.

- Nemaš ti pojma šta je ljubav! Neka dođe on da se upoznamo licem u lice ako je ozbiljan! Zabaljao sam se i ja sa mnogo devojaka u svom životu, pa ih nisam ženio. Nije on zaljubljen, to je nešto drugo, ti znaš o čemu pričam - bio je kategoričan njen otac.

Besan čak je i ćerki spustio slušalicu a potom je momak ponovo pozvao njenog oca.

- Niste mi dozvolili da vam kažem šta ima sve do kraja, pa vas zato zovem ponovo. Nisam stigao da vam kažđem da je Pejdž trudna i da ćemo se mi venčati svidelo se to vama ili ne - kategoričan je bio mladić.

Šokirani otac bez reči spustio slušalicu i ponovo pozvao ćerku. Bio je izbezumljen i kad je shvatio da su njih dvoje zajedno u kolima počeo da je urla io viče na oboje. 

@alecgappymvp Dad was about to pass out at the end😅 #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - Alecgappymvp

Nesrećni otac umalo nije dobio infarkt ne sluteći da se iza svega krila skrivena kamera

Ocu je lakinkuno kad je shvatio da je sve šala, a usledili su brojni komentari na ovaj post.

- Vi niste normalni? Čovek je mogao da dobije srčani udar zbog vas.

- Ja bih ubio svoju ćerku da mi priredi ovako nešto. 

- Lagano sa očevim srcem. 

- Hej Mark, ovde Mark. Kako odmah nije shvatio da nešto ne štemima. 

- Bolje bi vam bilo da se venčate. U suprotnom ne znam kako ćete to objasniti njenom ocu.

- Jadan tata. Ovo je surovo poigravanje sa njegovim emocijama - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

Snimak je napravio poznati tiktoker iz Mičigena koji objavljuje smešne sadržaje na svom profilu. Često je na granici da pretera, a mnogi su mu čestitali na hrabrosti da isprovocira oca koji je, sudeći po razgovoru, bio spreman na sve da zaštiti svoju ćerku. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)