Sex

UZBUĐUJU ME DEVOJKE ZA ZABAVU, A RODITELJI MI PRETE: Traže da se smirim inače će uslediti žestoka kazna, ovo je njihov pakleni plan! (FOTO)

Zbog svog ponašanja je u sukobu sa porodicom koja mu je postavila ultimatum.

01.07.2023 21:02

UZBUĐUJU ME DEVOJKE ZA ZABAVU, A RODITELJI MI PRETE: Traže da se smirim inače će uslediti žestoka kazna, ovo je njihov pakleni plan! (FOTO)
Shutterstock

Životne odluke koje donosimo neretko zavise od stavova koje o tome imaju članovi naših porodica. Obično roditelji od nas očekuju da im podarimo unučiće ćim pređemo dvadesete, a na nama je da odlučimo da li ćemo ispuniti njihovu želju, ili krenuti sopstvenim putem. 

Pritisak je podjednak i na muškoj i na ženskoj deci. Roditelji ćerkama govore kako će postati usedelice, dok muškarce kritikuju kako nisu spremni da se obavežu na porodicu. 

shutterstock.com

Muškarac koji nije zainteresovan za druženja, a ono što ga zanima su intimni odnosi

Ispovest jednog muškarca koji zavisi od roditeljskih finansija pokrenula je buru na internetu. Naime, on kaže da se suočava sa pritiskom da mora da se ženi ali njemu to nije ni na kraj pameti.

- Ukoliko se ne odlučm šta tačno želim sa svojim životom roditelji će mi ukinuti "džeparac" koji mi znači pored posla koji imam. Oni nisu svesni da ja uživam i da volim se*s, samo nisam spreman na kompromis što se tiče vezivanja - kaže muškarac koji je želeo da ostane anoniman i rešio je da se obrati ljubavnom savetniku. 

Kaže da nije zainteresovan za druženja sa ženama i muškarcima i da ne voli previše druge ljude.

- Ne volim mnogo druge ljude. Smatram da su muškarci bezobrazni, a žene dosadne. Možda sam kriv za grube generalizacije, ali to je moje iskustvo i imam pravo na svoje mišljenje. Nisam zainteresovan da idem na fudbal sa muškim drugovima, ili laskam sujetnim devojkama. Od ideje davanja i uzimanja me boli glava, ali volim se*s sa bilo kim pa kad god se osećam uzbuđeno, plaćam devojke za dobru zabavu - kaže ovaj muškarac.

instagram-bikovic

Novac mu daje potpunu slobodu kada želi da zadovolji svoje potrebe

- Novac mi daje potpunu kontrolu i slobodu. Šta nije u redu s tim? Za mene je se*s roba poput hrane i goriva. Trenutno imam stotinak ljudi raštrkanih po Evropi koje pozivam na "lične usluge“  od trojki i orgija do vanile se*sa, sve ima svoju cenu i više volim da iskeširam nego da pravim kompromis, ali osećam da me sve više nervira moja porodica, koja očekuje da se smirim - dodaje muškarac.

- Moji roditelji su religiozni i tradicionalni. Znaju da se zabavljam i da ništa nisam krio od njih, ali osećaju da imaju pravo da diktiraju sledeće poglavlje mog života. Uskoro slavim veliki rođendan. Organizuju porodičnu zabavu i upozorili su da će, ako ne uzmem ozbiljnu devojku, aktivno pronaći odgovarajuću devojku za mene, a ja ne mogu da zamislim ništa gore - govori ogorčeni momak.

- Da li sam došao na raskrsnicu? Da li sada aktivno okrećem leđa svojoj porodici da bih živeo život kakav želim? Bojim se da je rasprava sa njima uzaludna. Jedini problem je što imaju novca i bojim se da će mi to uskratiti ako ne ispunim njihovu želju - kaže muškarac

shutterstock.com

Oseća da nema izlaza i da mora da se odrekne svoje slobode

Ljubavni savetnik mu je poručio da mora da gleda sebe i da porazgovara sa roditeljima. 

- Ne možete se oženiti zbog toga. Mogli biste potencijalno uništiti život ženi koju su odabrali vaši roditelji. Morate da zahvalite mami i tati na njihovom interesovanju za vašu sreću, ali uverite ih da ste vi
odrasla osoba. Naglasite da niste usamljeni i da niste frustrirani, tako da nema o čemu da brinu. Objasnite da će oni biti prvi koji će čuti ako na kraju odlučite da se skrasite. 

Ukoliko žude za unucima recite im da će prvi saznati, ali da ne vrše pritisak, jer niste ni sami ni usamljeni, samo želite da budete slobodni još uvek. 

-Ako žude za unucima, moraju da shvate da vas deca ne zanimaju i da neće dozvoliti da do vas dođe bilo kakav oblik emocionalne ucene. Jednako tako, ako su zabrinuti da ćete u starosti završiti tužni i sami, onda ih uverite da je sve pod kontrolom.U suštini, dobro ste i cenili biste malo privatnosti, prostora i poštovanja. Imate novca da kupite ljubav u bekstvu. Ne verujete da postoji stigma vezana za plaćanje se*sa , ali zapamtite siguran se*s (uvek koristite kondom) i činjenicu da niste nepobedivi. Vodite računa i znajte kada da odete, zaustavite se i ponovo procenite - kaže stručnjak. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)