Ispovesti

UPUSTILA SE U OPASNU AVANTURU NE SLUTEĆI ŠTA ĆE JOJ LJUBAVNIK URADITI: O ovoj preljubnici bruji internet, šta će joj tek muž reći?

Život ove devojke delovao je idealno, međutim, njoj je bilo potrebno dodatno uzbuđenje.

27.06.2023 22:01

UPUSTILA SE U OPASNU AVANTURU NE SLUTEĆI ŠTA ĆE JOJ LJUBAVNIK URADITI: O ovoj preljubnici bruji internet, šta će joj tek muž reći?
shutterstock.com

Iskušenja su sastavni deo svake veze ili braka. Kad partneri ne neguju međusobne odnose, neretko se dešava da veza zapadne u monotoniju. Taj osećaj često ih navodi na to da uzbuđenje potraže sa strane sa nekim drugim.

Oni koji ne odole iskušenju nađu se u vrtlogu paralelnih odnosa iz kojih je teško izaći. Takva situacija zadesila je i jednu devojku koja je godinu dana bila u tajnoj vezi s muškarcem kog je upoznala pre udaje. Sada ne zna kako da izađe iz tog ljubavnog trougla, a da niko ne bude povređen.

- U formi sam i zdrava i izgledam dobro za svoje godine. Imam i posao koji volim i briljantne prijatelje. Spolja sve izgleda savršeno. Ali varala sam svog muža poslednjih godinu dana sa momkom koga sam poznavala pre nego što sam se udala. Ne viđam ga svake nedelje, ali redovno se sastajemo na piću ili večeri, a onda se vraćamo kod njega na se*s, što je zaista ono na šta smo oboje pristali - ispričala je devojka u ispovesti.

shutterstock.com

Poslednjih godinu dana imala je tajnu aferu s muškarcem kog je upoznala pre braka

Kako je istakla, taj mladić se drastično razlikuje od njenog muža u smislu vrednosti i ličnosti. 

- On je potvrđeni neženja, pomalo arogantan i verovatno emotivno uvredljiv jer često otkaže dogovore u poslednjem trenutku ili me ostavi da sedim sama u baru sat vremena i čekam. Ja sam jaka žena u svim drugim oblastima svog života, tako da je ludo što dozvoljavam da me ovako manipuliše, čekajući ga da me nazove ili se pojavi. Ne mogu da objasnim zašto se i dalje vraćam po još jer shvatam da igram opasnu igru i da imam mnogo toga da izgubim, ali izgleda da ne mogu da odolim njegovom šarmu i sjajnom se*su. Molim vas, pomozite - zavapila je očajna devojka pokušavajući da nađe rešenje problema u kom se našla.

Bračna savetnica joj je poručila da mora dobro da razmisli o tome šta gubi, a šta dobija zbog avanture koju je započela s ljubavnikom.

Shutterstock

Devojka nije spremna da se odrekne afere, ali ni braka

- Ne znam zašto ste tako odlučni da sabotirate ono što imate, možda je to ukorenjeno u vašem detinjstvu ili prošlim vezama. Savetovanje bi vam moglo pomoći da ga rešite. Ne moram da vam kažem da treba da prekinete ovu vezu. Čak i da niste bili u braku, ovaj momak ne zvuči kao ulov, on je manipulativan, nepouzdan i nije osoba sa kojom biste želeli da budete u vezi. Možete izgubiti sve zbog nekoga ko vam ne pokazuje nikakvo poštovanje. Mislim da morate da radite na izgradnji samopoštovanja i vraćanju moći, tako da verujete da vredite više od svega što ovaj tip može da ponudi. Pokušajte da se odvojite emocije, se*s i zamislite šta biste rekli prijatelju da je u ovoj situaciji. Zamislite scenario gde delite svoj dom i govorite deci da je brak gotov - poručila je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)