Ispovesti

UPUSTILA SE U AVANTURU SA ŠEFOM NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Kada je pokušala da ga ostavi uradio joj je nešto nezamislivo, sada je u sve umešan još jedan muškarac (FOTO)

Zbog strasti, benificija i privilegija upala je u zamku iz koje će teško da se izbavi.

29.06.2023 22:01

UPUSTILA SE U AVANTURU SA ŠEFOM NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Kada je pokušala da ga ostavi uradio joj je nešto nezamislivo, sada je u sve umešan još jedan muškarac (FOTO)
shutterstock.com

Veze na poslu uvek mogu biti mač sa dve oštrice, a pogotovo ako se radi o nadređenima. Oni uvek imaju moć nad vama, a samim tim bilo koju situaciju mogu da okrenu u svoju korist. Jedna devojka je uplovila u tajnu vezu sa oženjenim šefom. On ne želi da napusti svoju ženu, ali ne želi ni da prekine romansu. Pronašao je savršen način da je zadrži uz sebe, daje joj unapređenja ili privilegije na poslu svaki put kada pokuša da okonča se*sualnu vezu

- Imam 28 godina i izvršna sam asistentkinja u banci, a moj ljubavnik ima 36 godina i viši je menadžer. Već godinu dana imamo aferu. Iako i dalje imamo intenzivan se*s i odlično se slažemo kada smo sami, shvatam da gubim vreme - počinje ispovest devojke koja je želela da ostane anonimna.

shutterstock.com

Njihova romansa počea je na radnom mestu, a na kraju su završili u njegovom stanu

Radim danima je u vlastitom stanu dok je svaki vikend u porodičnoj kući sa ženom i ćerkom.

- On boravi u svom stanu tokom nedelje, a vikendom se vraća u svoj porodični dom jer njegova supruga odbija da se preseli u grad. Gotovo da ne priča o njoj osim što kaže da je "teška i sebična" - kaže ova devojka

Ispričala je kako je krenula njihova romansa i u kom smeru ide. 

- Naša afera je počela jedno veče kada me pitao da li želim piće, a nakon toga pristala sam da odem kod njega u stan. Otvorili smo flašu vina i uskoro je usledio neplaniran intimni odnos na kauču dnevne sobe i bilo je neverovatno. Od tada se sastajemo barem tri puta nedeljno. Problem je u tome što, iako ne voli svoju suprugu, nikada je neće napustiti zbog njihove 11-godišnje ćerke - govori ova devojka u ispovesti za San.

shutterstock.com

Prvi put su imali odnos na kauču u njegovoj dnevnoj sobi i bilo je fenomenalno

Svaki put kada bi rešila da okonča njihovu vezu on bi je unapredio. 

- Prvi put kada sam prekinula dao mi je unapređenje sa pozicije recepcionerke na izvršnu asistentkinju. Drugi put je organizovao vikend u spa centru za mene i moje prijatelje kao poslovnu privilegiju, a treći put je moje ime stavio na račun firme za taksi - kaže vidno zbunjena devojka. 

pexels.com

Svaki put kada je pokušala da okonča vezu dobila bi unapređenje

- Na poslu postoji još jedan momak koji ima 29 godina, sa kojim sam izašla nekoliko puta i moram da priznam da je sladak. Želi da vidi kuda će naš odnos odvesti, a nema nikakav emotivni teret iza sebe - rekla je preljubnica i potražila savet ljubavnog terapeuta. 

Odgovor koji je dobila potpuno će joj otvoriti oči, ali i razjasniti šta mora da učini dalje sa svojim ljubavnim životom.

- Znaš da moj odgovor nikada neće biti: "Odlazi sa oženjenim muškarcem". Već si shvatila da on neće napustiti svoju suprugu, pa je ova veza osuđena na propast. Sigurna sam da ti te sitnice na poslu malo znače u poređenju s usamljenošću koju osećaš. Raskini s tim oženjenim čovekom i daj sebi vremena da razviješ sopstvene interese i prijateljstva. Molim te, nemoj žuriti u drugu vezu. Uzmi pauzu, a ako i dalje želiš da pronađeš posebnu osobu za ozbiljnu vezu, možeš istražiti da li ti i tvoj kolega imate budućnost, pod uslovom da veze na poslu nisu nepoželjne - poručio joj je terapeut. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)