Horoskop

U OVA 3 ZNAKA RAĐAJU SE KRALJEVI I KRALJICE SPAVAĆE SOBE: Astrolozi ih smatraju umetnicima u ljubavi!

Proverite da li ste vi među ovim srećnicima.

27.06.2023 09:01

U OVA 3 ZNAKA RAĐAJU SE KRALJEVI I KRALJICE SPAVAĆE SOBE: Astrolozi ih smatraju umetnicima u ljubavi!
shutterstock.com

Da li ste se ikada zapitali da li i koliko vaš horoskopski znak utiče na vaše veštine u krevetu? Naravno, zvezde nisu ni na ovom polju nisu bile naklonjene svim znacima, tako da samo 3 znaka Zodijaka mogu da se pohvale instinski umećem u vođenju ljubavi. Naime, prema astrolozima, pojedini horoskopski znaci su poznati kao prirodni stručnjaci na području se*sualnosti, dok drugi nemaju takve veštine na tom polju.

Većina žena složiće se da kvalitetan se*s nije isključivo fizičke prirode. Ljubav prema sopstvenom telu i samopouzdanje dosta su važni elementi za uzbuđenje. Astrologija kaže da ekstrovertni ljudi najviše uživaju u se*su jer su najopušteniji i najotvoreniji, a takođe u potpunosti prihvataju svoje telo.

Srećna Republika vam otkiva i koja 3 znaka su najbolji ljubavnici, pa imate pravu sreću ukoliko vam je upravo neko od njih partner.

shutterstock.com

Pojedini znaci horoskopa su pravi majstori u krevetu

Škorpija, najsenzualniji znak

Škorpije se često nazivaju najstrastvenijim znakom Zodijaka i to s dobrim razlogom. Oni su senzualni i strastveni, a veza sa njima biće prožeta hemijom i strašću. Škorpije vole da istražuju, a njihova želja za dubokim, emocionalnim vezama često se prenosi u spavaću sobu. Taj znak je poznat po intenzivnoj emocionalnoj i fizičkoj povezanosti s partnerom, što dovodi do nezaboravnih intimnih iskustava. Ko bi još odoleo spoju fizičke privlačnosti i duboke emotivne veze kojoj Škorpija teži?

Bik, obožava predigru

Bikovi su poznati po svojoj strpljivoj i odlučnoj prirodi. Oni cene udobnost i zadovoljstvo, a to se definitivno ogleda u njihovom pristupu intimnosti. Veliki su ljubitelji predigre i vole sve lagano i da uživaju u svakom trenutku. Udobnost i zadovoljstvo su ključni za Bikove, što znači da će se uvek truditi da i njihovi partneri budu zadovoljni. Nesebični su i kada je područje se*sa u pitanju, tako da je njihovo zadovoljstvo kompletno jedino kada u njemu podjednako uživa i njihov partner.

shutterstock.com

Bik obožava predigru i zadovoljan je samo ako je to i njegov partner 

Vaga, voli savršenu atmosferu 

Vaga, kao vladar sedme astrološke kuće, tačnije kuće partnerstva i braka, prirodno gravitira harmoniji u svim odnosima, uključujući i intimne. To su diplomate Zodijaka koji se uvek trude da sve strane budu srećne i zadovoljne. U spavaćoj sobi to se obično prepoznaje kao snažna želja da ugode partneru. Vage vole i estetiku, pa im je važno da atmosfera odgovara njihovim visokim standardima. Za njih kvantitet nije ispred kvaliteta i ne kaže se bez razloga da oni koji su sa Vagama bili u ljubavi, pamtiće te odnose do kraja života.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)