Horoskop

BIKOVIMA SE SMEŠI BRAK, POJEDINI ZNACI ĆE DOBITI NOVAC O KOM SU MAŠTALI, A EVO KOME STIŽE UNAPREĐENJE: Detaljan horoskop za drugu polovinu 2023. ostaviće vas bez reči!

Stigli smo do polovine ove godine, pa je vreme videti šta je to što možemo da očekujemo u narednih 6 meseci.

19.06.2023 09:01

BIKOVIMA SE SMEŠI BRAK, POJEDINI ZNACI ĆE DOBITI NOVAC O KOM SU MAŠTALI, A EVO KOME STIŽE UNAPREĐENJE: Detaljan horoskop za drugu polovinu 2023. ostaviće vas bez reči!
Shutterstock

Prema prognozama astrologa, čeka nas uzbudljiv drugi deo 2023. godine. Biće uspona i padova, ali i novih ljubavi. Pojedinim Bikovima se smeši ulazak u brak, dok će Blizanci imati uspon i na profesionalnom i ličnom planu.

Srećna republika vam donosi šta očekuje svih 12 horoskopskih znakova u drugoj polovini godine.

shutterstock.com

Ovan

Ovan

Posao:

Očekuje vas potpuna stabilizacija poslovnih i finansijskih prilika. U drugom delu godine imaćete uspona i padova u karijeri, ali to shvatite kao izazove, a ne probleme. Za vas i dalje važi preporuka da izbegavate bilo kakvo zaduživanje i kredite.

Ljubav:

Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa osobom zbog koje će im srce tući kao ludo. Ovo je vaša ljubavna priča, nemojte da je pokvarite. Kod zauzetih sve po starom, obuzdajte svoju naglu narav. Napravite ravnotežu između posla i porodice. 

Zdravlje:

Ne odlažite lekarske preglede.

shutterstock.com

Bik

Bik

Posao:

Prvi deo godine testirao je vaše strpljenje kad je u pitanju posao, zato u drugom delu ubirate plodove rada i ulaganja u karijeru. Kako godina bude odmicala bićete u sve boljoj finansijskoj situaciji, pa ćete kraj godine dočekati s punim džepovima.

Ljubav:

Vama je ljubav bila naklonjena od početka godine pa vam se do kraja 2023. smeši ulazak u bračnu zajednicu. Dobro ste promislili i testirali partnera tako da nemate razloga za brigu. Biće to srećan i dugovečan brak. 

Zdravlje:

Povremeno imate pad energije, ali to je samo trenutni stres.

shutterstock.com

Blizanci

Blizanci

Posao:

Ova godina je od početka obećavajuća za vas - od poslovnog do ličnog plana. Često rasipate energiju pa je savet da se fukusirate na poslovne ciljeve ukoliko želite da ih i ostvarite.

Ljubav:

Ova godina je jedna od najromantičnijih za vas i vašeg partnera. U drugom delu 2023. izbegavajte bespotrebne svađe i sve će biti u redu. Ako ste slobodni nemojte se osećati mrzovoljno, nastavite svojim putem i ostavite otvorene mogućnosti.

Zdravlje:

Ako imate problema sa srcem vodite računa šta jedete i ne preskačite kontrole kod lekara.

shutterstock.com

Rak

Rak

Posao:

Iako niste ljubitelj promena, u drugom delu godine stižu vam promene na polju karijere. Novi posao ispuniće sve vaše snove, zato nemojte da se plašite, već odbacite staro i prigrlite novo.

Ljubav:

Dobre vesti za one koji su u vezi nadaljinu. Bez obzira na fizičku udaljenost bićete sve bliži s partnerom. Nemojte se iznenaditi ukoliko vam krajem godine stigne ponuda za zajednički život.

Zdravlje:

Redovni pregledi i meditacija će vam pomoći u održavanju dobrog zdravlja.

shutterstock.com

Lav

Lav

Posao:

Poslednjih nekoliko meseci imali ste brojne probleme na poslu. Morali ste da se obuzdate i istrpite napade, što nije u vašem stilu. U drugom delu godine konačno dolazi vaše vreme da zablistate, što će biti praćeno unapređenjem i povišicom.

Ljubav:

Nervozu s posla ste prelivali na privatan život. Partner je imao više nego dovoljno strpljenja za vas i vaše bubice. Do kraja godine je na vama da pokažete i dolažete koliko vam partner znači ukoliko želite da održite vezu ili brak.

Zdravlje:

Dobro se osećate, pojačajte fizičku aktivnost kako biste lakše izbacili stres.

shutterstock.com

Devica

Devica

Posao:

Pred vama je period novih mogućnosti. U prvom delu godine ste stagnirali na polju karijere, ali vam se sad otvaraju nove i po vas odlične mogućnosti. Ideje koje imate za unapređenje posla vaši nadređeni će prihvatiti sa oduševljenjem.

Ljubav:

Slobodne Device naći će ljubav tamo gde najmanje očekuju - u zagrljaju bliskog prijatelja. Odjednom ćete početi da ga gledate drugim očima i shvatićete da ste zaljubljeni. Emocije su obostrane. Zazeti mogu da planiraju svadbu krajem godine.

Zdravlje:

Dobro se osećata, samo nastavite sa životnim navikama koje vam prijaju.

shutterstock.com

Vaga

Vaga

Posao:

Nešto dobijete, nešto izgubite, i u tom ritmu će biti drugi deo 2023. za vas. Pokušajte da amortizujete stres i fokusirajte se na svoje ciljeve. Ulaganje u karijeru će vam se isplatiti, pa ćete maksimalno iskoristiti veštine koje posedujete.

Ljubav:

U drugom delu godine konačno ćete postići balans između posla i privatnog života. Više kvalitetnog vremena ćete provoditi s porodicom što će se povoljno odraziti i na vas i na partnera koji će biti romantičan i spreman da pokaže emocije. 

Zdravlje:

Uz fizičko zdravlje povedite računa i o svom mentalnom zdravlju.

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija

Posao:

Posle svih nedaća u drugom delu godine očekuje vas sjajan period na poslovnom planu. Udvostručićete finansije što će vam dati polet i za nove projekte. Sledite svoje instikte i instuiciju koja vas nikad nije prevarila.

Ljubav:

Slobodni pripadnici znaka baciće oko na nekog s kim rade. Vodite računa jer ta afera može previše skupo da vas košta. Možda je ipak bolje da ljubav potražite van firme u kojoj radite. Zauzeti bi mogli da isplaniraju romatično putovanje udvoje kako bi vratili strast u svoju vezu ili brak.

Zdravlje:

Nećete imati veće zdravstvene probleme.

shutterstock.com

Strelac

Strelac

Posao:

Karijera vam je stabilna pa ste se malo opustili i ušuškali u ranije uspehe. Vreme je da se trgnete i ponudite nove ideje. Strelčevi koji pokušavaju da dobiju papire za odlazak u inostranstvo imaće razloga za slavlje krajem godine. Ugovarajte uporedo i posao kako biste imali dodatnu sigurnost.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici ovog znaka očekuju lepe vesti do kraja godine, kao i moguće vesti o proširenju porodice. Partner vas razume i vama je to najvažnije. Slobodni pripadnici znaka nemaju nameru da uplove u ozbiljnu vezu, ali će vam te planove poremetiti neočekivan susret sa vašom srodnom dušom.

Zdravlje:

Čuvajte se infekcija.

shutterstock.com

Jarac

Jarac

Posao:

Kao i obično čvrsto i stameno stojite na svojim pozicijama kad je posao u pitanju i retko ko može da vam stane na crtu. Predani ste poslu zbog čega često zapostavljate porodicu. U drugom delu godine olabavite malo i nađite balans između karijere i porodice.

Ljubav:

Sve vam je potaman, pa nemate razloga ni za brigu, niti da bilo šta menjate. Ukoliko ste sigurni u svoj izbor vreme je da vezu podignite na viši nivo. Najbolji period za prosidbu biće početak decembra, na vama je samo da osmislite najromantičniji način kako da zaprosite voljenu osobu.

Zdravlje:

Klonite se masne i začinjene hrane.

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija

Posao:

Vreme je za promenu posla i uložite 100 odsto sebe kako biste ostvarili ciljeve. Ukoliko imate sopstveni biznis vreme je da ga unapredite i podignete na viši nivo, a ohrabrenje dobijate sa svih strana.

Ljubav:

Imate odličnu kompatibilnost s pratnerom koji je spreman da povremeno zažmuri na vaše bubice zarad ljubavi. Ne tražite bespotrebne razloge za svađu, već uživajte u ljubavi koju imate.

Zdravlje:

Hronični bolesnici neka ne preskaču terapiju, a prelazak na zdav način ishrane bio bi sjajan za vas.

shutterstock.com

Ribe

Ribe

Posao:

Vreme je da prekinete ponavljajući ciklus monotonih poslova koji vas ne ispunjavaju iako nastavljate da radite iz dana u dan. Ako razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa vreme pred vama je idelano za to. Dobićete podršku čak i od ljudi od kojih niste očekivali.

Ljubav:

Teška vremena najbolje su sito za ljude, pa ćete znati koje uz vas, a ko ne. Iako niste imali nikakva očekivanja od partnera on će vam pokazati da možete da računate na njega, što će dodatno učvrstiti vašu ljubav.

Zdravlje: 

Ne ignorišite zdravstvene probleme, već potražite pomoć lekara.

BONUS VIIDEO:

Komentari (0)