Horoskop

OTKRIVAMO KADA ĆETE UPOZNATI SVOJU SRODNU DUŠU: Ovi moćni brojevi će vam promeniti život, spremite se za čudo!

Ako šetate ulicom i ostvarite sa nekim kontakt očima, a pritom vam srce preskoči, možda ste upravo naišli na nekoga ko je vaša druga polovina.

14.06.2023 09:01

OTKRIVAMO KADA ĆETE UPOZNATI SVOJU SRODNU DUŠU: Ovi moćni brojevi će vam promeniti život, spremite se za čudo!
pexels.com

Da li vam se nekada desilo da imate čudan osećaj u stomaku ili vam srce zatreperi dok prolazite pored nekoga sa kim ste samo razmenili poglede na ulici? Preznojavate se, a istovremeno imate osećaj da je to neka osoba koja je nekada davno nestala iz vašeg života

Astrolozi tvrde da to mogu biti vaše srodne duše, a sada otkrivaju kada će svaki znak Zodijaka pronaći svoju - onu koja će im oplemeniti život i doneti dugo željenu ljubav.

Ovan

Neustrašiva priroda i strast koje poseduju Ovnovi pokreće ih napred, a "blizanački plamen" će u njihov život ući verovatno oko 25. godine kada ulaze u novu fazu zrelosti i prepoznaju svoje pravo "ja". Ova veza će za njih biti izvor inspiracije i motivacije, što će oboje naterati da se suoče sa životnim izazovima i zajedno ih savladaju.

Bik

Uravnoteženi i senzulani Bik će svoju srodnu dušu sresti posle 30. godine, kada izgradi jaku osnovu za život. Ta veza biće ukorenjena u poverenju i lojalnosti, kao i senzualnim zadovoljstvima, prenosi Collective.world. Vaš "blizanački plamen" biće oličenje udobnosti i stabilnosti za kojim žudite, a stvorićete zajedno priču koja izdržava test vremena. 

shutterstock.com

Brižljivi Bikovi će sa svojim partnerom izgraditi vezu od poverenja i punu lojalnosti

Blizanci

Vaša duhovitost i radoznalost vas čini omiljenima u duštvu. Sa svojim blizanačkim parom ćete se povezati oko 27. godine kada otkrivate svoj intelektualni i komunikativni potencijal. Ovaj odnos biće prožet stimulativnim razgovorima i zajedničkim interesovanjima, ali i dubokim razumevanjem misli i emocija. 

Rak

Vaše nežno srce je snažno svetlo i putokaz ljubavi i utehe onima oko vas. Svoj "blizanački plamen" verovatno ćete pronaći oko svoje 23. godine kada budete učili da uravnotežite svoje emocije i da se krećete kroz složenost odnosa odraslih. Srodna duša će Rakovima omogućiti emocionalnu sigurnost i duboku vezu kakvu žele.

pexels.com

Susret sa svojom srodnom dušom Rakovima će omogućiti da na pravi način pokažu nežnu stranu

Lav

Sa blistavim samopouzdanjem i magnetskom privlačnošću, na Lava niko ne ostaje imun, a svoj "blizanački plamen" srešće oko 32. godine kada su njegova samouverenost i liderski kvaliteti na vrhuncu. Imaćete vezu punu strasti, drame i obožavanja, a inspirisaćete druge da uživaju u toplini vaše ljubavi.

Devica

Device su fokusirane na detalje i posvećene samousavršavanju što ih čini silom na koju treba računati. Oko 29. godine povezaćete se sa osobom kakvu čekaju celog života , i to u periodu kada budu spremni da se posvete partnerstvu izgrađenom na poverenju, komunikaciji i zajedničkom rastu. Ta veza će biti pravi izvor inspiracije za vas i izazvaće vas da oboje postanete najbolja verzija sebe. 

Vaga

Vi imate sposobnost stvaranja harmonije i ravnoteže u odnosima i to će vam ići na ruku kada upoznate svoj "blizanački plamen". Sudbonosni susret dogodiće se oko vaše 26. godine kada počinjete da shvatate vrednost pravog partnerstva i jednakosti. Vi i vaš "blizanački plamen" stvorićete lep i pošten odnos i težićete harmoniji i ravnoteži u svim aspektima života.

shutterstock.com

Vaga će sa partnerom izgraditi uravnotežen odnos gde će oboje težiti miru i harmoniji

Škorpija

Vi ste po prirodi strastveni i nepokolebljivi, ali i odani onima koje volite. Svoju srodnu dušu srešćete u 34. godini kada dođete do tačke samootkrivanja i emocionalne transformacije. Ta veza će biti moćna i strastvena terajući vas oboje napred da otkrijete dubinu duše i otključate svoj potencijal.

Strelac

Entuzijazam i žeđ za znanjem će vas odvesti u naručje svoje srodne duše i to oko 28. godine. U ovom trenutku bićete spremni da krenete na putovanje istraživanja i da se razvijate sa drugom polovinom. Jurićete svoje snove, deliti osmeh i stvarati ljubavnu priču koja prelazi sve granice i rasplamsava vaše raspoloženje.

Jarac

Posvećenost ciljevima i želja za stabilnošću čine vas silom na koju se može računati. Svoju ljubav za koju godinama tragate pronaći ćete u 31. godini kada imate čvrstu osnovu za život i spremni ste da ga sa nekim podelite. Vašu vezu će karakterisati naporan rad, posvećenost i ista vizija sa partnerom za budućnost koju ćete graditi ciglu po ciglu.

Shutterstock

Ista vizija budućnosti i posvećenost ka ostvarenju ciljeva spojiće Jarčeve sa njihovom srodnom dušom

Vodolija

Vaša nezavisnost i jedinstven pogled izdvajaju vas od svih. Svoj "blizanački plamen" srešćete u 33. godini kada naučite da svoju individualnost uravnotežite sa željom za dubokom vezom. Ova veza će biti stimulativna i nekonvencionalna i teraće vas na rast i evoluciju na načine koje nekada niste mogli da zamislite.

Ribe

Vaša empatična priroda i bogata mašta čine vas pravim romantičarima. Vi ćete svoj "blizanački plamen" sresti u najnežnijoj dobi, u 21. godini, kada vam cvetaju intuicija i duhovna veza. Veza će vam biti ispunjena strašću, emocijama i osećajem vanzemaljske magije i odneće vas u carstvo ljubavi i čuda koje je samo vaše.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)