Horoskop

OD 17. JUNA SVE SE MENJA: Sezona Raka budi skrivene emocije, evo koja 3 znaka će biti na najsnažnijem udaru

Uz malo truda pojedini pripadnici Zodijaka lako će prevazići sve prepreke.

17.06.2023 09:00

OD 17. JUNA SVE SE MENJA: Sezona Raka budi skrivene emocije, evo koja 3 znaka će biti na najsnažnijem udaru
shutterstock.com

Kako se sve više približavamo sezoni Raka shvatamo da treba biti ljubazan i nežan prema sebi, ali i prema drugima. Ne bi trebalo da propustimo priliku za nastanak nove romanse, kao i za  poboljšanje emotivne veze jer je današnji dan idealan za ljubav i nežnost. Tokom tranzita Merkur sekstil Venera, takođe imamo šansu da izgladimo neke nesporazume ukoliko je došlo do njih u prethodnom periodu.

shutterstock.com

Bićete dovoljno snažni da prihvatite sve izazove

Kako Saturn počinje svoj retrogradni ciklus, poželećemo da obratimo pažnju na stanje našeg ljubavnog života. Ako smo u dobroj formi, želećemo da učinimo što je više moguće kako bi stvari ostale iste. Ako primetimo probleme, potražićemo taj tračak nade i podržaćemo je ljubaznim mislima i ljubaznim delima. Merkur sekstil Venera pušta reči da teku poput poezije. 

Ova tri znaka Zodijaka imaće najveću sreću u ljubavi 17. juna:

1. BIK (20. april - 20. maj)

Primetićete da se vi i osoba sa kojom ste u vezi osećate dovoljno snažno da prihvatite sve izazove. Vi ste par koji želi napredak i nije zadovoljan time da stvari idu svojim tokom, već ćete vašu vezu podići na viši i romantičniji nivo.

Oboje ćete ulagati u tu vezu, zato povedite računa da vas neke sitnice ne dovedu do svađe. Merkur sekstil Venera vam omogućava da danas slobodno razgovarate sa svojim partnerom o temama koje vam najviše znače, a uspeh je skoro zagarantovan.

shutterstock.com

Pustite da reči teku kao poezija, sreća je na vašoj strani

2. RAK (21. jun - 22. jul)

Već neko vreme imate osećaj da vi i vaš partner morate da razgovarate o stanju vašeg ljubavnog života, a danas je idealan trenutak. Na današnji dan, 17. juna, osećate se samopouzdano. Ne vidite ništa što vam stoji na putu, što znači da vas ništa ne sprečava da budete velikodušni ili ljubazni.

Često parovi zaborave koliko je važno biti nežan jer svi veoma dobro reagujemo na saosećanje i slatke reči. Takođe, čuti ćete lepe stvari koje vam govore i to vo će vas inspirisati da se vratite na održavanje ove divne veze, a Merkurova sekstilna Venera vam govori da je to moguće.

shutterstock.com

Smeh je lek za sve vaše probleme

3. LAV (23. jul - 22. avgust)

Možda ćete se danas osećati dobro, čak ćete se i možda i smejati bez razloga. Dani koji počinju ovako imaju tendenciju da nam daju isti dobar osećaj tokom celog dana, a za vas će se ovaj dobar osećaj prerasti mnogo više: deljenje ljubavi sa vašim partnerom. Stvari u vašoj vezi dobro funkcionišu, bez obzira na manje padove. 

Ono što može početi kao dobra šala otkriće nešto o vašoj pravoj prirodi, a to je da volite da budete dobri i nežni prema svom partneru i da se nadate da će to potrajati. S obzirom na to da je ovo u vašoj kontroli neće vam teško pasti. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)