Horoskop

SPREMITE SE, TAROT PREDVIĐA BURU DO 19. JUNA: Jedan znak će doživeti slomljeno srce, Bikovima preti kajanje zbog pogrešne odluke, a Ovnove čeka kraj toksične veze!

Kraj nedelje će pripadnicima pojedinih znakova horoskopa doneti promene na koje možda nisu bili spremni.

16.06.2023 09:01

SPREMITE SE, TAROT PREDVIĐA BURU DO 19. JUNA: Jedan znak će doživeti slomljeno srce, Bikovima preti kajanje zbog pogrešne odluke, a Ovnove čeka kraj toksične veze!
Shutterstock

Tarot proricanje za naredni period predviđa brojne promene za sve horoskopske znakove. I dok će jedni zaslužano slaviti uspeh, jedan znak očekuje posebno težak period i slomljeno srce. Ali, sve je to deo života.

Srećna republika vam donosi predviđanje tarota za svaki pojedinačni znak u periodu do 19. juna

Shutterstock

Ovan

Ovan (21. mart - 19. april)

Tarot karta: 8 pehara

Obično niste neko ko brzo i lako odustaje, ali ponekad je bolje otići iz loše situacije ili toksične veze. Ove nedelje ćete biti dovoljno frustrirani da konačno odustanete od nečega što vam nije uspelo i to će biti najbolja stvar koja je mogla da vam se dogodi.

Shutterstock

Bik

Bik (20. april - 21. maj)

Tarot karta: Kočija

Sve više uviđate da je lepota života u ravnoteži i umerenosti. Dobro, nekad je zabavno malo podivljati, ali to nije atmosfera za vas ove nedelje. Umesto toga dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku kako se posle ne biste pokajali. Ove nedelje udobnost će vam biti na prvom mestu. 

Shutterstock

Blizanci

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Tarot karta: Točak sreće

Ova karta govori o završetku putovanja. To može biti završetak nekog projekta na kome ste radili ili u bukvalnom smislu kraj putovanja. U svakom slučaju, ova konačnost je dobra stvar. Zato uživajte na kraju nečega ove nedelje. Prihvatite sve i proslavite svoje uspehe koje ste zaslužili.

Shutterstock

Rak

Rak (21. jun - 22. jul)

Tarot karta: Pravosveštenik

Već drugu nedelju zaredom dobijate ovu kartu i razmislite šta to univerzum ima da vam poruči. Dobiti dve karte u nizu znači da tarot zaista pokušava da vam nešto kaže. Pravosveštenik govori o tradiciji, praćenju davno utvrđenih pravila i ideala. Da li ta vibracija radi za vas ili protiv vas? Razmislite.

Shutterstock

Lav

Lav (23. jul - 22. avgust)

Tarot karta: 2 pentakla

Trenutno ste okupirani brojnim obavezama na poslu, pa teško balansirate između karijere i privatnog života. Odredite prioritete i onda na taj način upravljajte svojim vremenom. Neke stvari jednostavno nisu vredne vašeg vremena i živaca. 

Shutterstock

Devica

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Tarot karta: Zvezda

Ove nedelje dobijate veliki podsticaj za inspiraciju. Umesto da se mučite sa statusom kvo, imaćete kreativnost da započnete nešto novo. Ne dozvolite da ovaj magični osećaj prođe, već maksimalno iskoristite period.

Shutterstock

Vaga

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Tarot karta: 8 pentakla

Da li postoji nešto što ste odavno želeli da naučite, veština ili znanje, ali jednostavno niste imali vremena za to? Ova nedelja je savršeno vreme za rad na razvijanju veština koje će vam biti od velike koristi. Eksperimentišite u kuhinji, napravite novo jelo, obradujte porodicu... šta god vam pričinjava zadovoljstvo.

Shutterstock

Škorpija

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Tarot karta: Smrt

Karta smrti nije tako strašna kao što mislite. Tarot vam poručuje da se završava jedna faza vašeg života i počinje novo poglavlje. Ove nedelje treba nešto da se završi kako biste mogli da počenete nešto novo i sveže. Uživajte na kraju da biste zaista mogli da uživate u početku još boljeg životnog putovanja.

Shutterstock

Strelac

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Tarot karta: 4 štapa

Imate nešto uzbudljivo da slavite ovih dana, dobre vesti stižu do vas. Iako biste možda želeli da proslavite tako što ćete otići u neku veliku avanturu, ne zaboravite na ljude koji vas podržavaju, a tu su pored vas. I njima su potrebni vaša pažnja i ljubav.

Shutterstock

Jarac

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Tarot karta: 5 pentakla

Ispunjeni ste brigom da ćete izgubiti nešto do čega vam je izuzetno stalo. To može biti neki predmet, kao što su kiljučevi, ili neko do koga vam je stalo. Ali briga nije funkcionalna i neće ništa sprečiti niti vam olakšati situaciju.

Shutterstock

Vodolija

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Tarot karta: 3 mača

Ova karta proriče da ćete ove nedelje doživeti slomljeno srce. Kako i zbog koga to najbolje vi znate, govorimo o tuzi i bolu. Šta god da se desi, nadamo se da je to nešto od čega ćete se brzo i lako oporaviti.

Shutterstock

Ribe

Ribe (19. februar - 20. mart)

Tarot karta: Kraljica mačeva

Vreme je da definišete i postavite jasne granice u odnosima koji su vam važni. To vam može teško pasti, ali je neophodno radi vašeg dobra. Vi ste neko ko voli da pomaže drugim ljudima, ali to ne treba da radite na  štetu sopstvenog zdravlja i sreće.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)