Brak i veze

OVO JE PROVEREN PUT DO MUŠKOG SRCA I NIJE REČ SAMO O INTIMNIM ODNOSIMA: Savetnica za veze otkrila je slabosti jačeg pola (VIDEO)

Ono na šta nikada ne bi pomislili, može vam pomoći da osvojite željenog partnera i zadržite ga kraj sebe.

30.08.2023 18:01

OVO JE PROVEREN PUT DO MUŠKOG SRCA I NIJE REČ SAMO O INTIMNIM ODNOSIMA: Savetnica za veze otkrila je slabosti jačeg pola (VIDEO)
Pexels, Printscreen/www.tiktok.com/sarphatieesther

Večito se vodi polemika šta je to što osvaja muško srce , a od mnogih ćete dobiti različite teorije i savete koji mogu potpuno da vas zbune. I dok žene tvrde kako znaju koji su to koraci kako doći do njihovog srca, muškarci će opet opovrgnuti to i navesti neke totalno za žene besmislene stvari za koje smatraju da su im važne kako bi neka žena osvojila njihovo srce.

Sa druge strane, stručnjaci za odnose i psiholozi će vam reći da niste bili u pravu kada ste mislili da vaše obline, velike usne ili možda ignorisanje mogu da zadrže i  osvoje muškarca. Iako su po mnogima zahtevni ili konfuzni, stručnjaci objašnjavaju da su daleko jednostavniji nego što mislimo i da ih jednostavne, nama možda ne tako bitne, situacije i potezi mogu potpuno osvojiti i učiniti vašim.

shutterstock.com

Put do muškog srca je prema mnogim stručnjacima veoma lak

Psiholog i savetnik za odnose Ester Sarpati često savetuje svoje pratioce putem TikToka o jednostavnim trikovima kako da poboljšaju svoje veze i kako da osvoje muškarca. Saveti nisu "viša matematika" niti neko magično ponašanje za koje su vam potrebne posebne veštine, već upravljanje određenim emocijama i svojim ponašanjem u skladu sa situacijom.

Za dolazak do muškarčevog srca, kako ona objašnjava, ključ leži  u iniciranju se*sa od strane partnerke, što će mnogima zvučati nepojmljivo ili možda previše "navalentno", naročito ako ste tradicionalni tip. Ipak, ona objašnjava da su žene "programirane" da ih muškarci jure, a zaboravljaju na činjenicu da i je i njima potrebno da budu željeni.

Druga stvar koju žene treba da znaju jeste da je važno da posvete pažnju onome što muškarac radi za njih jer oni to rade kako bi ih popravili ili kako bi nas impresionirali i mnoge žene odbijaju to da priznaju.

- Ključ do muškog srca je da pohvalite muškarca za to što radi za vas, jer tada će se on osećati bolje u vezi sa sobom i to će ga inspirisati da učini i više za vas. Znate li da su muškarci osetljivi i da je ključ u tome da ih pohvalite jer time pokazujete da imaju muškost i mudrost da može biti vaš čovek koga trebate i želite- ističe savetnica Sarpati.

Najvažnije od svega je, kako ona naglašava, da muškarac ima svoju svrhu i slobodu kako bi ostvario svoje ciljeve i ključ je u tome da žena podrži njegovu svrhu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)