Brak i veze

BILO JE TO NAJEMOTIVNIJE VENČANJE KOJE JE RASPLAKALO CEO SVET: Mlada je sada otkrila šta se desilo posle ceremonije, sve je bila brutalna laž! (VIDEO)

Jedna devojka je dve godine nakon svog venčanja, čiji snimak je postao viralan, otkrila kako misli da je sve bilo lažno.

28.08.2023 14:02

BILO JE TO NAJEMOTIVNIJE VENČANJE KOJE JE RASPLAKALO CEO SVET: Mlada je sada otkrila šta se desilo posle ceremonije, sve je bila brutalna laž! (VIDEO)
www.tiktok.com/makenzierobison

Mekenzi Robinson je pre dve godine postala viralna zbog venčanja za koje danas tvrdi kako smatra da je bilo lažno i da se njena bivša sve vreme pretvarala. Video koji prikazuje venčanje dve devojke je postao viralan zbog preemotivne reakcje njene bivše supruge na njenu šetnju do oltara. Par godina kasnije, žena tvrdi kako smatra da su video i njen brak bili lažni. Na videu koji je onda sakupio preko 8,1 milion pregleda vidi se kako Robinson dolazi do oltara i  buduće supruge koja plače i drhti od emocija dok je čeka. 

shutterstock.com

Venčanje je za mlade početak novog života i bajke za koju veruju da će trajati zauvek

Ova 28-godišnjakinja je opet postala viralna, prenosi Insajder, nakon što je otkrila kako joj smeta što njeni pratioci video nazivaju primerom "prave ljubavi" jer oseća kako je cela veza bila "laž".

- Trajalo je sedam meseci i nije bila ljubav. Bila je lažna. To su bile lažne suze, to je bila laž. Ostavila me je u trećem mesecu trudnoće- kaže mlada žena u snimku.

Ona je poručila svima kako oba viralna momenta ostavljaju obmanjujuću prirodu društvenih medija, rekavši koliko stvari izgledaju savršeno na ovim platformama.

- Nije stvarno i svi veruju u ovu bajkovitu priču.- dodala je ona.

 

 

Tiktokerka je priznala da jedino što održava video jeste novac i ništa više, budući da može od toga da zaradi nekoliko dolara i da ju je taj brak traumatizovao.

Priznala je kako je od svega profitirala svega 700 dolara i da kao samohranoj majci ti sporedni prihodi ne škode. Uz to je dodala kako nije snimila nijedan video snimak svoje bivše partnerke jer uspomene, bilo dobre ili loše, čuva za sebe.

Robinson je vozač školskog autobusa i influensrka, a postala je poznata na Tiktoku za vreme epidemije otkrivši da je lezbejka i da se njena naizgled savršena veza raspala. Za vreme braka, koji je trajao četiri meseca par je odlučio da ima bebu sa donorom sperme.

Međutim, nakon što je zatrudnela  Mekenzi se potom razbolela od hipermeze gravidarum (teška mučnina i povraćanje tokom trudnoće) završila je u bolnici što je uticalo i na vezu.

- Mislim da je došla do tačke kada joj je trebala pažnja, a ja nisam mogla da joj je pružim- rekla je Robinson.

Njihov razlaz dogodio se na neuobičajen način i to kada je njena bivša partnerka otišla na posao i nikada se nije vratila kući. Iako su se srele još par puta, Tiktokerka je rekla kako je primila poruku od bivše da priča sa nekim drugim i da je već narednog dana dobila papire za razvod.

 

 

Ova veza je Tiktokerku naučila da svoj privatni život drži dalje od interneta uključujući i njenu trenutnu vezu. 

Mnogi su komentarisali kako je bivša partnerka influenserke prava glumica i da može da dobije Gremi za odglumljenu ulogu. Sa druge strane ,Mekenzi tvrdi da je trebalo neke stvari da uradi drugačije za sebe ali da niko ne zaslužuje da bude napadnut.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)