Brak i veze

O OVOM SNIMKU BRUJI CEO SVET: Psiholog kritikovao ponašanje žene, postoji bolji način da kažete šta želite! (VIDEO)

Viralan snimak Britani Džonson je videlo 27,8 miliona ljudi, a komentari ne prestaju da se nižu.

25.08.2023 20:00

O OVOM SNIMKU BRUJI CEO SVET: Psiholog kritikovao ponašanje žene, postoji bolji način da kažete šta želite! (VIDEO)
tiktok/printscreen/brittthebubblybarista

Na društvenoj mreži Tik Tok već duže vreme se raspravlja o video snimku koji je do sada videlo neverovatnih 27, 8 miliona ljudi.

Na snimku se vidi plavokosa žena koja drži buket ruža u rukama i stoji pred vratima. Kad se njen suprug pojavio, ona mu je ugurala buket cveća, zatvorila vrata i potom ih ponovo otvorila glumeći kako je srećna što joj je doneo ruže. 

@brittthebubblybarista When you just want flowers from your husband 😂😂 he was so thrown off at first lmao #fypシ #fyp ♬ original sound - Brittany Johnson

Različite reakcije 

Snimak je objavila Britani Džonson uz post: "Kada želiš cveće od svog muža." Većina njenih pratilaca je smatralo da je ovo šaljiv način da supruga nateraš da ti kupi ruže, a bilo je i onih koji su smatrali da njeno ponašanje nije primereno. 

- Ovo je tako ponižavajuće za tvog muža.

- Nesrećni čovek ni ne zna šta ga je snašlo. Zašto na ovakav način brukaš supruga?

- Ne mogu da prestanem da se smejem. Ovo je tako sjajno! - bili su samo neki od komentara na njen post.  

Međutim, kako je za Insajder objasnila klinički psiholg psiholog specijalizovana za terapiju parova dr Izabel Morli ovo nije baš najbolji način da stavite partneru do znanja da vam je potrebna pažnja.

- Ideja je da ona mužu pokaže kako da ispuni njene želje što je na prvi pogled sjajno - rekla je dr Morli.

Međutim, kako je pojasnila, iako je važno da kažemo partneru šta želimo ili kakve su naše potrebe, način na koji je to Britani uradila nije najefikasniji, jer svom partneru nije pružila priliku da to uradi sam. 

- Razmislite o tome kako biste se osećali da vam je voljena osoba poslala poruku u kojoj traži da kupite karte za bioskop za vikend, a ne da vam ona gura karte u ruku i govori vam da vam ih daju kao da je poklon. Verovatno biste se osećali kontrolisano, a instiktivno osetili pasivnu agresiju vašeg partnera - objasnila je Morli.

Umesto toga, ona je predložila bolji pristup.

- Možete poslati partneru poruku:"Hej, baš bih volela iznenađenje večeras, možda neko cveće, ako si i ti za to!“ Na ovaj način ostavljate partneru mogućnost da sam odluči da li želi ili ne da ispuni vašu želju, a ne da se oseća kao da je primoran na nešto - pojasnila je ona.

Prema njenim rečima toplina, ranjivost i direktnost su uvek pravi put kada su u pitanju ljubavni odnosi.

- Iskren i ranjiv zahtev da vaš partner zadovolji neku potrebu daće mu priliku da bude uz vas i učini vas srećnim, što će verovatno za posledicu imati da se i on oseća srećnim - zaključila je dr Morli. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Roki

24.01.2024 00:35

Ne bih izvodila ovakvu scenu, a jos manje trazila poklon-to bi bas bilo jadno. Oprezno sa davanjem poklona, slabici pretjeruju sa poklonima.