Tetka Saveta

Cveće koje donosi ljubav, sreću i GOMILU NOVCA! Morate ga imati u svom DOMU!

Ove 3 vrste cveća privlače u kuću ljubav, sreću, pozitivnu energiju i novac, pa pokušajte da ih obavezno imate u svom okruženju.

28.08.2022 19:00

Cveće koje donosi ljubav, sreću i GOMILU NOVCA! Morate ga imati u svom DOMU!
shutterstock.com

Biljke su nosioci dobre energije u domu zato stručnjaci za feng šui ističu da je dobro imati ih u većoj količini. Naravno, nije svaka biljka ista, niti nosi istu energiju, pa je važno napraviti ravnotežu. Postoje vrste sobnog cveća koje u kući podstiču protok dobre energije, donose sreću, uspeh i gomilu para.

Srećna republika vam donosi koje 3 biljke morate imati kako biste živeli u ravnoteži, sreći, blagostanju i bez novčanih problema.

Pixabay.com

Orhideja privlači ljubav, a muškarac koji poklanja ovaj cvet svojoj dragoj iskazuje svoje emocije i poštovanje

Orhideja

Orhideja je magičan cvet koji po kineskom verovanju donosi ljubav. Još u antičkoj Grčkoj smatran je cvetom dostojnim boginje ljubavi, Afrodite. Kad muškarac pokloni ženi orhideju to je znak strasne ljubavi i poštovanja. Budući da je u pitanju skup, egzotičan cvet, to znači i da je muškarac velikodušan i galantan. Orhideja u spavaćoj sobi, na noćnom ormariću ili na prozoru, ne samo što će prizvati ljubav u vaš život, već će biti prelep ukras svakom prostoru.

Pixabay.com

Zlatni bršljan skuplja negativnu energiju a čuva se na praznoj polici

Zlatni bršljan

Prema feng šui stručnjacima, zlatni bršljan je glavni čistač negativne energije u kući. U pitanju je veoma dekorativna biljka koja se savršeno uklapa u svaki dom. Najviše joj prijaju upravo oni delovi kuće gde se najviše i sakuplja negativna energija, poput mrtvog ugla ili prazne police. To je idealan kutak za zlatni bršljan koji negativno odbacuje, a privlači svetlost i pozitivnu energiju.

Printscreen/https://www.instagram.com/artofgreenery2022

Za uspeh u poslu i više novca čuvaju se 3 ili 9 bambusa

Bambus

Bambus je još jedno drvo za koje se veruje da privlači sreću i obilje kad je u pitanju novac u domu. Uvijena verzija bambusovog stabla privlači uspeh, a ako želite srećnu ljubav i stabilan brak onda dva bambusa stavite u jednu vazu. Za više uspeha i novca u kući čuvajte 3 ili 9 bambusa. Najbolja pozicija je levi deo kuće koji je najudaljeniji od ulaznih vrata kako vam novac ne bi odlazio, već dolazio u vaš dom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)