Brak i veze

ŽELEO JE DA SE NAŠALI SA SUPRUGOM, A ONDA JE USLEDIO HLADAN TUŠ: Izgovorila je nešto što ga je dovelo do suza, a pogledajte o čemu se radi! (VIDEO)

On je samo želeo da nasmeje svoju ženu, ali to mu se obilo o glavu.

18.08.2023 11:00

ŽELEO JE DA SE NAŠALI SA SUPRUGOM, A ONDA JE USLEDIO  HLADAN TUŠ: Izgovorila je nešto što ga je dovelo do suza, a pogledajte o čemu se radi! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/abeselomwende

Godišnjica braka je veoma važan datum za svaki par, a žene ga posebno cene. Ne postoji dama koja ne očekuje bar buket cveća, a ako je u pitanju galantniji muškarac i mnogo više. Ipak, više od materijalnih stvari većina žena ceni pažnju i trenutak koji će provesti sa svojim partnerom. Ovaj par je jedan od mnogih koji je rešio da svoju godišnjicu provede uz večeru, međutim muškarac je želeo da se našali sa svojom suprugom, a pogledajte kako je to izgledalo.

Printscreen/TikTok/abeselomwende

Želeo je da se našali sa svojom suprugom, ali na kraju je on završio u suzama.

Sedeli su u kolima i planirali da odu kući. U međuvremenu su započeli spontani razgovor, gde je muškarac rekao svojoj lepšoj polovini da požuri i da on mora da se vrati da bi se našao sa prijateljima. 

- Kada te odvezem kući, vraćam se odmah nazad, jel to u redu? - rekao je momak.

- Ali imamo večeru - dodala je iznenađena devojka.

- Neću večeras biti sa tobom, moram da se odomorim pa sam rešio da budem sa prijateljima - dodao je ovaj muškarac.

Devojka ga je zaustavila rekavši da im je godišnjica zbog čega su planirali večeru, a on je rekao da je u pitanju drugi datum. Kada je shvatio da ne može da pobedi u ovoj igri počeo je da se brani. 

- U redu, moja greška, prihvatam poraz zato što sam potpuno zaboravio. Bio sam rasejan i okupiran time da je večeras finale, izvini, ispraviću svoju grešku drugi dan. Mislim, imali smo toliko godišnjica nije to toliko važno - bio je uporan ovaj momak. 

U jednom momentu se devojka uozbiljila i počela da razgovara sa njim.

- Da li se ti šališ Sajmone? Muka mi je od ovoga, umorna sam od tvojih s*anja. Pogledaću kad imam Uber da odem odavede - rekla je razočarana devojka.  

Pošto je momak odlučio da zaustavi svađu rekao joj je da se šalio, ali ona to nije prihvatila.

- Gotovo je. Možda je trebalo da budem sa Markom. Skloni se! Mark bi se danas setio godišnjice i doneo bi mi cveće - rekla je besno devojka. 

Sajmon se zbunio, jer nije znao ko je muškarac o kojem govori, a onda mu je ona objasnila da je u pitanju njen novi kolega sa posla, koji je izuzetno fin i ljubazan. Razočarani momak je slušao šta devojka priča i nije mogao da veruje. Svađa se nastavila, a devojka mu je rekla da je ovo zaista njihov kraj, jer je mislila da će on da odraste. On ju je više puta zamolio da odustane od te ideje i da je zaista voli. Kada je momak počeo da plače devojka je brzo rekla da ga voli najviše na svetu i da se šalila, međutim on je besno napustio automobil.

 

 

Ovaj Tik-tok snimak je sakupio 1,1 miliona sviđanja.

- Ona je zaista preterala.

- Nikada ne poredi svog muškarca sa drugim.

- Ona je videla kameru, zato je uzvratila istom merom.

- Igrati se sa nečijim srcem nije šala, neka je otišao.

- Videti muškarca da plače je teško.

- U svakoj šali ima pola istine - komentarisali su samo neki od korisnika ove društvene mreže

Neki su branili devojku, rekavši da momak nije smeo to da uradi, međutim bilo je mnogo više ljudi na strani ovog momka i rekli su da je njena šala bila mnogo ozbiljnija i da mnogi ne bi prešli preko toga.  

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)